SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

SFD Team: Łukasz Modzelewski i Przemek Górynowicz

temat działu:

Przygotowanie do zawodów

słowa kluczowe: , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 1574215

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3202 Napisanych postów 5126 Wiek 37 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 119909
prz1993
Zaczęła się tylko lipa z łokciem, przy francuzie dość mocno go czułem. Na dipsach już było lepiej, no ale ból lekki czuję do tej pory.



Francuz to cholerstwo jakich mało....a zarazem świetne ćwiczenie. Ja bardzo lubię, nic tak nie ora triców ale wlasnie...siła szła, człowiek się podpalił i na gryf dorzucił no i już gdzieś od maja mnie napierdziela mniej lub bardziej. Pozostał mi teraz sznur i inne wariacje, lekko dipsy i - o dziwo - WL w wąskim chwycie, akurat tu mnie nie boli mocno jak nie robię przeprostów.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21549 Napisanych postów 30785 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870447
Ja właśnie o dziwo nigdy nie miałem problemów przy francuzie, a teraz coś zaczęła się lipa... Jak trzeba będzie to zrezygnuję oczywiście.
Bzyku - no dla mnie z cukinii ciut lepsze, ale i jakby rzadsze. No ale to nie problem A pasztecik wyszedł miazga! 275g kury, jakieś 3/4 cukinii, pół cebuli, i wszystko do gara. Po odcedzeniu dodałem pieprz, sól, czosnek, zioła prowansalskie, trochę piri-piri, i pod blender


...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
Jak za rzadkie wyjdzie, to zawsze mogę zagęścić babką jajowatą.

Fajnie Ci to wyszło. U mnie będzie to trochę spontan, bo już mam usmażonego cycka. Zblenduję to z cebulą, musztardą i jakimiś ziołami

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
prz1993 Zawodnik IFBB
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 21549 Napisanych postów 30785 Wiek 30 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 870447
Fakt, też mam babkę, a nawet nie wpadłem na to Ale i nie było wielkiej potrzeby zagęszczać A pasztet poezja, no szczerze jedno z najlepszych dań (fit jakie ostatnio jadłem! Codziennie będzie wpadał
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 875 Napisanych postów 26640 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 260190
u mnie dziś kolejny lekki trening waga z rana na czczo mnie zaskoczyła 122kg pewnie ok 120 zakończę redu i z tego poziomu zacznę masowanie.

-wyciskanie sztangi skos góra
120x20

-wyciskanie leżąc hamer
120x12
160x12,12

-rozpiętki skos góra
26x20,20

-wyciskanie na braki hamer
40x12
80x12
120x12,12

-wznosy boczne siedząc
20x19
16x20

-poręcze
2x30

-prostowanie na wyciągu z liną 5serii+5serii prostowania z V-ką zza głowy
10x20 (30s przerwy)

-wypychanie palcami na maszynie 7x12-30
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
To Luki jesteś już na tym etapie ocenić ile +/- mogłeś zrobić czystego mięsa od zawodów?

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 2415 Napisanych postów 3710 Wiek 30 lat Na forum 8 lat Przeczytanych tematów 112206
Daj spokój Przemek... nudy na maxa..
Tylko żabki po otwierane
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 875 Napisanych postów 26640 Wiek 35 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 260190
BzykuDG
To Luki jesteś już na tym etapie ocenić ile +/- mogłeś zrobić czystego mięsa od zawodów?


bzyku trudno mi to ocenić naprawdę ale patrząc na to jaką formę miałem w tym roku przy tej samej wadze,a jaką na starcie to strzelam,że ok 113-114(na mp było 108 z groszem) miałbym już formę taką jak na wiosnę ale trzeba brać poprawkę na to,że spora część tego to "odzyskana" masa mięśniowa bo tak jak mówię cały zeszły "offseason" zepsułem i straciłem sporo mięsa przez to


Zmieniony przez - luki77 w dniu 2017-08-15 17:00:27
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
MARIAN 17 IFBB PRO
Ekspert
Szacuny 10650 Napisanych postów 30005 Wiek 32 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 609926
Sylwia Uciekła w rodzinne strony?

Z Wojtkiem skoczcie na spacer

A z cukini ten krem to tez na takiej zasadzie ze gotujecie cukinie, do tego miecho jak wegle to jakies wegle i przyprawy nic wiecej nie trzeba kombinowac?:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
BzykuDG Zawodnik IFBB
Ekspert
Szacuny 10621 Napisanych postów 16182 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 272461
luki77
BzykuDG
To Luki jesteś już na tym etapie ocenić ile +/- mogłeś zrobić czystego mięsa od zawodów?


bzyku trudno mi to ocenić naprawdę ale patrząc na to jaką formę miałem w tym roku przy tej samej wadze,a jaką na starcie to strzelam,że ok 113-114(na mp było 108 z groszem) miałbym już formę taką jak na wiosnę ale trzeba brać poprawkę na to,że spora część tego to "odzyskana" masa mięśniowa bo tak jak mówię cały zeszły "offseason" zepsułem i straciłem sporo mięsa przez to



Zmieniony przez - luki77 w dniu 2017-08-15 17:00:27


No to jakby nie patrzeć, jakby nie liczyć, w tak relatywnie krótkim okresie czasu progres zayebisty.

Kolarsko-gastronomiczny blog z elementami kulturystyki powered by SFD - http://www.sfd.pl/post-p18363444.html 

Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

SFD TEAM: Mariusz Żaba-Przygotowania do sezonu jesień 2022

Następny temat

SFD Team: Dymitr Zasada - CienkiGosciu - MASA

WHEY premium