Jeśli jednocześnie wpływa na wydzielanie somatotropiny, to zdecydowanie trzeba go brać na pusty żołądek, żeby został wychwycony przez przysadkę. I ew. dorzucić aminokwasy (nie nalazłem info, jakie konkretnie a. współdziałają z chromem i PP w tworzeniu GTF, ale przez analogię do somy przypuszczalnie te same: arginina+ornityna+lizyna).
Faftag. A propos twojego pytania o problem: aminokwasy/insulina/glukoza... Organizm dąży zawsze do homeostazy glukozy - wyrównania jej poziomu we krwi. Kiedy spożyjemy węglowodany, dochodzi do wzrostu poziomu glukozy we krwi, a jednocześnie - do sekrecji insuliny, która obniża ten poziom. Jeżeli spożyjemy samo białko (bez węgli), nie dojdzie do [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie ………….., które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA Tst , które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą ilość [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT, które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą ilość [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA Tst , które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą ilość [...]
[...] masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę, L-glutaminę oraz peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie HITEC - BCAA's TST, które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA Tst, które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT, które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą ilość [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TsT które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą [...]
[...] białka w suchej masie i wartością biologiczna 104 - 159. Uzupełniony o L-Leucynę i peptydami z Izolatu Serwatki. Następnym produktem, który Hi Tec wprowadził na Rynek były aminokwasy bcaa o nazwie BCAA TST które cenowo podbiły rynek i okazały się najsmaczniejsze z spośród wszystkich bcaa na rynku, jednocześnie zawierają w sobie największą ilość [...]