MARIAN 17dobrze jest, dupa bedzie pocięta
szybko ci to redu poszło a pamietasz jak na początku myslales ze sie nie wyrobisz :D
p.s jak micha teraz wyglada? chyba nic nie pisałes ostatnio o tym?
pozowanie ciezka rzecz co s wiem o tym:D
a wychodzisz w Sopocie w klasyku?
debiutowałes rok tmeu tez w Sopocie czy cos pomieszałem ?
napewno jest w temacie ale na fone nie chce mi sie wertowac stron ;)
Sorki Marian ale uciekła mi Twoja wypowiedź. Tak jak Gienus pisał, w zeszłym roku był debiut równiez w Sopocie ale to było raczej wyjście aniżeli start. Bo za namowa kumpla w ostatniej chwili i tak wszystko na szybkości było robione, że nawet brązera wtedy nie miałem. Tym razem wszystko jest już planowane i mam nadziję, że będzie ok
Micha obecnie tak
1.3
białka jaj 40g wpc,70g płatków,owoce 200g
2.75g ryżu,220g filetu indyk/kurczak
3.75g ryżu,220g filetu indyk/kurczak,warzywa
4(po treningu).50g wpc
5.220g piersi kury/indyka,400g ziemniaków ,warzywa
6.200g twarogu,15g wpc,30g masła orzechowego
w dnt to samo tylko nie ma potreningowego i ziemniaków mniej
Co do kategorii to wybrałbym klasyka gdyby był w juniorach a, że nie ma to junior open