Większość odwiedzających dzienniki zapewne mnie kojarzy, bo swój prowadzę już parę ładnych lat, także bez zbędnych głupot przejdę od razu do konkretów.
Postanowiłem przerzucić dziennik, bo tak jak sama nazwa tematu wskazuje planuję w przyszłości stanąć na deskach, 2018 rok będzie ostatnim rokiem juniorskim i teoretycznie największa szansa dla mnie, żeby sobie coś udowodnić

Nie ukrywam też, że dzięki możliwościom, które daje dział dla przyszłych i obecnych zawodników dodatkowo motywuje mnie to, żeby aktywnie prowadzić dziennik.
W przygotowaniach już od ponad roku pomaga mi Przemek Górynowicz, którego tym bardziej nie trzeba przestawiać, bo praktycznie wszyscy z tego grona znają go doskonale i wiedzą jak indywidualnie potrafi podejść do każdego z nas. Nie ukrywam, że dzięki niemu poczyniłem znaczne postępy i sam sobie sporo uświadomiłem, a także poszerzyłem własną wiedzą na temat swojego organizmu

Aktualnie jesteśmy w okresie krótkiej redukcji, za nami 4 tyg, pozostały jeszcze dwa, a później wracamy dalej do budowania masy mięśniowej. Póki co nie skupiamy się na żadnych priorytetach tylko nad ogólną poprawą całej sylwetki, aczkolwiek niedługo postaram się wpaść do Przemka, żeby na żywo ocenił czy jakiś szczególny element, nad którym powinniśmy się skupić w najbliższych tygodniach, bo jak wiadomo po fotkach ciężko wszystko idealnie ocenić.
Całości planu nie będę wrzucał tylko wypiski na bieżąco, micha na ten moment tak się prezentuje
HC (nogi) 250g B / 275g WW / 50g T
MC (inne treningi) 250g B / 125g WW / 50g T
LC (obwody i DNT) 250g B / 50g WW / 45T
Póki co na wadze 84kg, w przeciągu ostatnich 4tyg poleciało 6kg

Na koniec parę fotek, pozowanie mocno do poprawy, plecy strasznie słabo tutaj wypadły, ale musicie uwierzyć na słowo, że na pewno nie odstają

Zmieniony przez - erwinoos w dniu 2017-01-28 15:52:36