waga na ten moment oscyluje w granicach 80kg, wiec od końca redukcji mimo znacznej podbitki wpadło lekko ponad 2kg, myśle ze nie jest to jakiś duży skok

Ilość wyświetleń tematu: 559948

opalinhokabo9ode mnie chcieli numer LOT pasków, kupiłem, podałem i mam glukometr, w zasadzie drugi w domu
ale nie wiem czy warto było, jakoś podaje z dupy wyniki bardziej niż akku check![]()
może podejdę jeszcze pod bayer contour plus lub akku check performa jak mi się uda ogarnąć za free![]()
Właśnie mi też odpisali, że nr LOT pasków mam podać i konkretnie optium coś tam.
Jeszcze przyjdzie czas
maxwell1opalinhokabo9ode mnie chcieli numer LOT pasków, kupiłem, podałem i mam glukometr, w zasadzie drugi w domu
ale nie wiem czy warto było, jakoś podaje z dupy wyniki bardziej niż akku check![]()
może podejdę jeszcze pod bayer contour plus lub akku check performa jak mi się uda ogarnąć za free![]()
Właśnie mi też odpisali, że nr LOT pasków mam podać i konkretnie optium coś tam.
Wiesz co, jest teraz problem z tymi glukometrami, bo były rozdawane każdemu kto napisał @ i sprdddawali potem na All...

kolejne ćwiczenia również na plus pod względem kilogramów, zapowiada to fajny progres na kolejne tygodnie skoro na ten moment z waga w granicach 80kg już tak przyjemnie się to rozkręca
możliwe ze przez to dzisiaj ten trening wypadł słabiej, bo nie zregenerowałem się odpowiednio, tym bardziej, ze jednak plecy tez dość mocno pracują podczas pływania, szczególnie, ze jak pisałem na basenie nie byłem lekko ponad rok. Mam nadzieje, ze to właśnie to i nie dopadło mnie nagle jakieś przemęczenie, ale w to wątpię, bo czwartkowe nogi wypadły świetnie z bdb progresem ciężaru

Nasz sklep
Mega promocja