[...] STAŻ NA SIŁOWNI: 7 lat 6. DIETA: dostarczono 4 042,6 kcal b: 264,8 g (26,0%) ww: 461,5 g (45,3%) tł: 129,5 g (28,6%) mniej więcej taka z tym że teraz masowałem i jadłęm pieczywo,makarony ziemniaki,itp -białko: -węglowodany: -tłuszcz: 7. ILE I JAKIE PRZEBYTE CYKLE STERYDOWE:było ich około 5 ostatni testo + bold 8. TRENING: 6dni w tygodniu [...]
[...] tez trzeba dopasowac do swoich mozliwosci finansowych jak piszesz, mysle ze jakis kompromis sie znajdzie Chleb jadam ciemny, razowy. Odstępuje czasem na rzecz grahamek pieczywo razowe,pelnoziarniste ok. z tymi grahamkami to juz roznie bywa imo, Jakie produkty mogę wyelminować/zastąpić z diety aby zbilansować zapotrzebowanie w b/w/t? Trudno [...]
1 śniadanie płatki owsiane + bialko bo na autobus musze szybko poginać ;/ 2 II sniadanie w szkole to albo ryż+warzywa ryba albo kanapki z szynką pomidor itp. pieczywo gracham 3 obiad dom to co mam zrobi ;D 4kolacja to mleko twaróg albo jajko sadzone jajecznica albo coś w tym stylu zależy co w domu jest ale staram się jeść to co ma wartości [...]
[...] surówka. Do popicia doskonale nadaje sie sok pomidorowy. Po obiedzie GTF CHROM - jedna kapsułka) 4. Posiłek - powoli schodż już z "cieższych" węglowdanów (pieczywo, makarony, ryze, owoce). Tutaj doskonale sprawdza sie surówka warzywna, np. z tuńczykiem 5. 30 minut przed snem zastosuj poraz drugi odżywke Whey Isolate 95 (2 [...]
[...] złożone to np. kasza gryczana, jęczmiena, ryż(najlepszy brązowy), no i oczywiście ważywa. czyli wszystko co naturalne. z rzeczy bardziej wykonywanych przez człowieka: to pieczywo pęlnoziarniste, makaron razowy. wpisz w necie: indeks glikemiczny, im produkt ma go mniejszy tym bardziej nadaje sie na odchudzanie. jeśli chodzi o tłuszcze to dobra [...]
zobacz po czym masz problemy ja wiem np ze po rodzynkach ciemnym pieczywo nie mam problemow po carbo bulkach i makaronach - co jest podstawa moich ladowan
[...] do diety twaróg na rano - nie ma idei wpc jako źródło białka wystarczy zamiast szynki krój sobie wcześniej ugotowanego/upieczonego kurczaka na plasterki i ładuj do kanapek pieczywo tostowe? tylko razowe/pełnoziarniste! zresztą dużo tego chleba szamiesz, urozmaicaj sobie jakimś ryżem, kaszą przed treningiem ww o niskim ig, więc jak już to ryż [...]
[...] jedzenie - żarcie w prochu - to równie dobrze piekarze mogą zacząć przyczepiać etykietki do chleba i bułek 'spożywać 2 kromki 4 razy dziennie' no i gdzie tu sens? to pieczywo zjesz przecież wtedy kiedy Ty uznasz to za stosowne i w takiej ilości jako Tobie odpowiada, a nie jaką sobie wymyślił piekarz piszą tak, bo ciemny naród to kupi, [...]
Nie widząc efektu miałem na myśli wagę która stoi w miejscu, ważę się codziennie po wstaniu i po zalatwieniu się, zawsze to samo. Od dziś próbuję normalnie śniadanie, drugie śniadanie mniejszy obiad ryż mięso i w południe jakieś czarne pieczywo z mięsem plus kolacja w między czasie owoce i warzywa do posiłku.
Oto moja dieta: Rozpiska przykładowych posiłków: Ilość makroskładników w posiłku I : Białko42g Węglowodany 53g Tłuszcz 8,5g Posiłek I Płatki owsiane – 80 gram Białko serwatkowe – 40gram Płatki owsiane zmiksować, dodać białko, zalać wodą i szejk gotowy (śniadanie w 5minut) Ilość makroskładników w posiłku II : Białko 40g [...]
[...] węglowodany nieco się zmiejszą. Czerp je z kasz : jaglana, gryczana, jęczmienna, ziemniaki, bataty, owoce, płatki jaglane, owsiane, gryczane. Dobrej jakości makaro i pieczywo penoziarniste, albo zytnie. Możesz też używać mąk: kasztanowa, jaglana, kokosowa, czy ryżowa. Bułki pszenne całkiem wywal. Wrzuć rybę [...]
Moja dieta polega bardziej na unikaniu niezdrowych składników. Staram się jeść głównie: pieczywo razowe, jajka, kurczaka, makaron razowy. Staram się jeść 4 posiłki dziennie. Wspomagam się dodatkowo białkiem SFD wpc plus protein. Wiem, że powinnam liczyć kalorie, ale nie potrafię się do tego zabrać :(
[...] smażenie na oliwie z oliwek jak najbardziej moze być, mozesz się zaopatrzyć w takie cudo https://www.sfd.pl/sklep/Wellsley_Farms_Cooking_Spray-opis34765.html 2 dobrej jakości ciemne pieczywo 3 jako dodatke mogą być 4 próbuj, kiedyś próbowałem robić z wysokiego typu i nie dało rady, nim wyzszy tym tym mocniej wchłania wodę z ciasta.