...
Napisał(a)
Czy twaróg wiejski jest ok? tzn czy nie jest jakoś bardziej przetworzony itp od zwykłego?
...
Napisał(a)
Czy można smażyć na oliwie extra virgin? Na niezbyt dużym ogniu oczywiście
...
Napisał(a)
fighter7Czy twaróg wiejski jest ok? tzn czy nie jest jakoś bardziej przetworzony itp od zwykłego?
niemal to samo co twaróg. Czasem moze byc, ale celuj w inne żrodla białka
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
cycorCzy można smażyć na oliwie extra virgin? Na niezbyt dużym ogniu oczywiście
smaz na tl. nasyconych, tj. maslo klarowane, maslo, olej kokosowy, smalec, tluszcz gęsi/kaczki
Stop wishing start doing
...
Napisał(a)
Kupiłem sieme lniane, ale nie mam żadnej mielary żeby to zmielić, mogę to zjeść surowe bądź ugotować ?:>
...
Napisał(a)
to co z tym zrobić do kosza ;p? ja czytałem gdzieś, że właśnie mielone jest szkodliwe.
Zmieniony przez - MCtoshkin w dniu 2013-06-15 16:42:59
Zmieniony przez - MCtoshkin w dniu 2013-06-15 16:42:59
...
Napisał(a)
mam blender, ale blender nie da rady na takie małe ziarenka, nie dostanie tego nawet. Wątpie, chyba, że dodam jakiegoś mleka i w tym mleku zaczne mielić blenderem z nadzieją, że wbiją się pod ostrza i dobrze trafi
Zmieniony przez - MCtoshkin w dniu 2013-06-15 16:45:57
Zmieniony przez - MCtoshkin w dniu 2013-06-15 16:45:57
...
Napisał(a)
po co mielić siemię ?
Poprzedni temat
Porady co do low carb
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- ...
- 302
Następny temat
Dieta na mase do korekty
Polecane artykuły