SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 13

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 189443

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
Alfonso bądź cierpliwy, nie jesteś Wybrańcem, są tu dziesiątki tematów, a prawdziwych ekspertów dużo mniej.

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 887 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7164
Jak sie ma flora pro activ do bycia źródłem tłuszczy czy lepiej maslo ? Jak tak to jakie?

"Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
Bierz takie min. 82% tłuszczu.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 406 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5211
nazwa "masło" może być użyta tylko, gdy produkt ma 82% tłuszczu mlecznego. Jesli ma mniej to nie może się to nazywać masłem.
Ja polecam dokładne czytanie tych krzaczków na opakowaniu bo zasrańce strasznie sprytne są i nigdy nie ma się pewności czy kupiło sie masło czy coś masło-podobne.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 887 Wiek 29 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7164
No spoko spoko. A macie jakieś wybrane dobre maslA? Ta foorda to do dupy jest tak?

"Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda"

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
No ja bym tego nie kupił, bo specjalnego sensu nie widzę.

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Znawca
Szacuny 33 Napisanych postów 2517 Wiek 36 lat Na forum 18 lat Przeczytanych tematów 23489
Trzeba po prostu patrzeć na skład. Jest napisane masło i 82% tłuszczu, możesz brać.

Good ol' chicken!

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 658 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7390
Widziałem ostatnio "tłuszcz do smarowania pieczywa" 72%, także żeby coś nazwać masłem musi mieć min. 82%
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 274 Wiek 39 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 7376
Witam.
Czy ktoś wie może ile jest średnio mięsa w udkach kurczaka bez skóry(z kością)?
Może ktoś już sprawdzał sobie. Na oko wychodzi mi 70g mięsa w 100g udka(z kością)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 406 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5211
PiotrG ja za to mam w domu 2 kostki.
Wygląda kur.. identycznie wręcz i etykietka też jest prawie taka sama tylko w jednej jest napisane, że zawartość to 82% tłuszczu mlecznego, a drugie 82% tłuszczu roślinnego.
Poza tym na opakowaniu prawie wcale nie ma różnicy i na półkach w sklepie na 100% leżą obok siebie więc czytajcie dokładnie ^^
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Porady co do low carb

Następny temat

Dieta na mase do korekty

WHEY premium