Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
Alfonso bądź cierpliwy, nie jesteś Wybrańcem, są tu dziesiątki tematów, a prawdziwych ekspertów dużo mniej.
...
Napisał(a)
Jak sie ma flora pro activ do bycia źródłem tłuszczy czy lepiej maslo ? Jak tak to jakie?
"Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda"
...
Napisał(a)
Bierz takie min. 82% tłuszczu.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
nazwa "masło" może być użyta tylko, gdy produkt ma 82% tłuszczu mlecznego. Jesli ma mniej to nie może się to nazywać masłem.
Ja polecam dokładne czytanie tych krzaczków na opakowaniu bo zasrańce strasznie sprytne są i nigdy nie ma się pewności czy kupiło sie masło czy coś masło-podobne.
Ja polecam dokładne czytanie tych krzaczków na opakowaniu bo zasrańce strasznie sprytne są i nigdy nie ma się pewności czy kupiło sie masło czy coś masło-podobne.
...
Napisał(a)
No spoko spoko. A macie jakieś wybrane dobre maslA? Ta foorda to do dupy jest tak?
"Trening czyni mistrza, chemia czyni cuda"
...
Napisał(a)
No ja bym tego nie kupił, bo specjalnego sensu nie widzę.
Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)
Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.
...
Napisał(a)
Trzeba po prostu patrzeć na skład. Jest napisane masło i 82% tłuszczu, możesz brać.
Good ol' chicken!
...
Napisał(a)
Widziałem ostatnio "tłuszcz do smarowania pieczywa" 72%, także żeby coś nazwać masłem musi mieć min. 82%
...
Napisał(a)
Witam.
Czy ktoś wie może ile jest średnio mięsa w udkach kurczaka bez skóry(z kością)?
Może ktoś już sprawdzał sobie. Na oko wychodzi mi 70g mięsa w 100g udka(z kością)
Czy ktoś wie może ile jest średnio mięsa w udkach kurczaka bez skóry(z kością)?
Może ktoś już sprawdzał sobie. Na oko wychodzi mi 70g mięsa w 100g udka(z kością)
...
Napisał(a)
PiotrG ja za to mam w domu 2 kostki.
Wygląda kur.. identycznie wręcz i etykietka też jest prawie taka sama tylko w jednej jest napisane, że zawartość to 82% tłuszczu mlecznego, a drugie 82% tłuszczu roślinnego.
Poza tym na opakowaniu prawie wcale nie ma różnicy i na półkach w sklepie na 100% leżą obok siebie więc czytajcie dokładnie ^^
Wygląda kur.. identycznie wręcz i etykietka też jest prawie taka sama tylko w jednej jest napisane, że zawartość to 82% tłuszczu mlecznego, a drugie 82% tłuszczu roślinnego.
Poza tym na opakowaniu prawie wcale nie ma różnicy i na półkach w sklepie na 100% leżą obok siebie więc czytajcie dokładnie ^^
Poprzedni temat
Porady co do low carb
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- 149
- 150
- 151
- 152
- 153
- 154
- 155
- 156
- 157
- 158
- 159
- 160
- 161
- 162
- 163
- 164
- 165
- 166
- 167
- 168
- 169
- 170
- 171
- 172
- 173
- 174
- 175
- 176
- 177
- 178
- 179
- 180
- 181
- 182
- 183
- 184
- 185
- 186
- 187
- 188
- 189
- 190
- 191
- 192
- 193
- 194
- 195
- 196
- 197
- 198
- 199
- 200
- 201
- 202
- 203
- 204
- 205
- 206
- 207
- 208
- 209
- 210
- 211
- 212
- 213
- 214
- 215
- 216
- 217
- 218
- 219
- 220
- 221
- 222
- 223
- 224
- 225
- 226
- 227
- 228
- 229
- 230
- 231
- 232
- 233
- 234
- 235
- 236
- 237
- 238
- 239
- 240
- 241
- 242
- 243
- 244
- 245
- 246
- 247
- 248
- 249
- 250
- 251
- 252
- 253
- 254
- 255
- 256
- 257
- 258
- 259
- 260
- 261
- 262
- 263
- 264
- 265
- 266
- 267
- 268
- 269
- 270
- 271
- 272
- 273
- 274
- 275
- 276
- 277
- 278
- 279
- 280
- 281
- 282
- 283
- 284
- 285
- 286
- 287
- 288
- 289
- 290
- 291
- 292
- 293
- 294
- 295
- 296
- 297
- 298
- 299
- 300
- 301
- ...
- 302
Następny temat
Dieta na mase do korekty
Polecane artykuły