gniadusek jak przyrzadzales ? z poledwicy jeszcze nie robilem bo szkoda bylo mi miesa zawsze , niby to takie proste a zawsze mi podeszwa wychodziła jak robiłem z innych części wołowiny.. a dobrego stek z polędwicy w restauracji lubię zjeść więc może w domu spróbuje zrobić
[...] 300ml 45-60min po kolejne 300ml po kolejnych ~30min posiłek a za 30-60min jest takie ssanie jakbym pół dnia nic nie jadł mam tak odkąd jestem na IF w innych czasach po shake'u po treningu nic nie jadłem 60-120min bo nie dawałem rady ew. porcje jak dla dziecka a teraz? wczoraj wpadł stek 300g + fryty z 500g i jakbym nic nie jadł side effect IF
[...] https://lh4.googleusercontent.com/-OoQHDiUF6m8/Ut3eO-gn2AI/AAAAAAAAEQY/Ofxsyfdn28o/s640/20140115_223741.jpg zamiast lodów i owoców stek wołowy 250-300g fryty ~400g Keczup/sos 20g Fish oil 20ml Witamina D 10,oooIU Enzymki III posiłek: [...]
wtorek - 11.03 - DT https://lh4.googleusercontent.com/-6I3ni6zhGeI/Uv4flaRguvI/AAAAAAAAEag/f8vbGBL0sSQ/s640/20140208_195316.jpg Ten stek z prawej strony w kształcie serca to tak z okazji walentynek czy przypadkowo :-) ?
[...] https://lh3.googleusercontent.com/-XPMHPbLX_94/UzcAQrBl8LI/AAAAAAAAEsE/2vn6Lf3_1PY/s640/20140327_164556.jpg stek z karkówki ~350g ziemniaki ~150g sos Warzywa Fish oil 20ml II posiłek: [...]
[...] już nieco inaczej i stąd pomysł na mały przewodnik kulinarny, oczywiście z mojej perspektywy. Zapewne każdej osobie, którą zapyta się o kuchnię amerykańską przyjdą na myśl steki, burgery, hot dogi, być może pizza. Te pierwsze tak jak wszędzie zależą od umiejętności kucharza i jakości wołowiny, także nie powiedziałbym, że Ameryka pod tym [...]
[...] 3500kcal, wiecej fatu niż zwykle i mniej węgli, ale to tak orientacyjnie. 1. Owsianka z owocami i białkiem 2. Tosty, pierś, barszcz, parówka, pół jaja, owoce, tran 3. Tatar, stek z frytkami, naleśniki z lodami i owocami Fotki poniżej /SFD/Images/2016/3/16/0ef9bc6a2eb24d97988c31ff1016fe76.jpg [...]
Scorpio, spokojnie, zloozuj, ten stek nie wyszedł i wylądował w gulaszu Udziec się nie nadaje ! Jutro proobuję z rostbefa. Oczywiście wrzucę fotorelację.. Co do t-bone, to znalazłem dzisiaj w MAKRO za 35pln/kg z Sokołowa. Ciekawe, czy się nada... Widziałem też stek z kangura australijskiej produkcji. Co o tym myślisz ?
[...] zrobić T-BONE. Stek z Rostbefu - New York Steak Mięcho Ocet balsamiczny z Modeny do marynaty Gotowa marynata Zamarynowane mięsko next day, mięcho po zrzuceniu resztek marynaty Na patelce (60sek z jednej, 60sek z drugiej strony) W piekarniku teściowej - 3 min, 180 stopni Na talerzu Cały stek na widelcu Przekrój Mniam - soczysty kąsek THE END