Jest liderem w tym dzialeSzacuny
2233
Napisanych postów
1686
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
29605
https://www.facebook.com/FOX-LABS-International-Premium-Pepper-Spray-262032243827452/ Wnioski z zamieszania z nową formułą Fox-a 5.3 są mniej więcej takie że wprowadzona w marcu 2017 nowa formuła Fox 5.3 raczej średnio się sprawdziła i dlatego Fox Labs stworzył aż dwie nowe formuły : “ONE POINT FOUR” i “FIVE POINT THREE SQUARED” mające 1.4% Major Capsaicinoids . Tak więc moi drodzy nie macie co narzekać na swoje Sabre , raczej są one skuteczniejsze od nowej formuły 2 % Foxa 5.3 . U mnie widzę to tak kolega ochroniarz dostanie obydwie puchy nowego 5.3 do testów , i na razie będę nosił UDAP-a ewentualnie starą formułę 5.3 , oczywiście dam szansę Fox Labs w moim arsenale , ale dopiero jak będą w Polsce te wzmocnione wersje . Pozdrawiam .
Szacuny
867
Napisanych postów
1401
Na forum
9 lat
Przeczytanych tematów
70169
Też mi się zdawało, że nowa formuła 5.3 z 2 % MC nie zdawała egzaminu, co można było przeczytać na zagranicznych forach, jeśli ktoś jest na bieżąco oczywiście.
Zmieniony przez - Marcin44 w dniu 2019-02-23 22:45:31
837
Napisanych postów
1195
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
10026
Ja okazji nowej formuły testować nie miałem, kolega który, używał wiele razy stary 5.3 powiedział ze różnicy nie widać i naprawdę działa bardzo dobrze drugi który z nim był również bardzo zachwalał ten gaz .
2233
Napisanych postów
1686
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
29605
Jeśli producent który ma setki raportów od amerykańskich mundurów wprowadza nowe formuły a 2% -ową wyprowadza niejako kuchennymi drzwiami (będą zapewne sprzedawać do wyczerpania zapasów ) , to znaczy że niezbyt się sprawdziła i tyle , oni znają setki przypadków użyć , nie ewentualnie kilka jak my . Jak mówi przysłowie ,, Rzym przemówił , dalsze dyskusje są zbędne "