Te rzeczy chce sobie kupić, ponieważ jestem bez diety a takie malutkie wspomagacze się przydadzą. Jak myślicie taki malutki zakupik opłacalny jest? bez żadnej kreatynki bez niczego - takie malutkie wspomagacze.
Szacuny
0
Napisanych postów
40
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1736
witam.z racji tego, że brakuje mi w diecie białka, zakupiłem nitro-tech hardcore.i tu moje pytanie. jak je stosować ? 3 x dziennie miedzy posiłkami ? może być między pierwszym a drugim posiłkiem, następnie trzecim a czwartym i ostatni raz godzinkę przed snem ?
Szacuny
0
Napisanych postów
810
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4742
czyli w dni treningowe i nie treningowe 2 x 9g
a mam jeszcze takie pytanie bo na tym cyklu zastanawiam sie nad treningiem HIT na siłe i taki trening odbywa się 4 razy w tygodniu to może w tedy w dni treningowe 2x9 a nie treningowe 1x9 ? czy też w każdy dzień 2x9, bo chcę zrobić pełen cykl a nie wiem czy mi kretki starczy na 2x9 w kazdy dzień :)
Padlem, nikt mi nie podał reki.... Sam wstane... Silniejszy
Szacuny
0
Napisanych postów
810
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4742
czyli w dni treningowe i nie treningowe 2 x 9g
a mam jeszcze takie pytanie bo na tym cyklu zastanawiam sie nad treningiem HIT na siłe i taki trening odbywa się 4 razy w tygodniu to może w tedy w dni treningowe 2x9 a nie treningowe 1x9 ? czy też w każdy dzień 2x9, bo chcę zrobić pełen cykl a nie wiem czy mi kretki starczy na 2x9 w kazdy dzień :)
Padlem, nikt mi nie podał reki.... Sam wstane... Silniejszy
Szacuny
0
Napisanych postów
103
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
616
mam pytanie zostalo mi z poprzedniego cyklu mono okolo 150 mega capsow olimpa a teraz chcial bym wziąść jakies jabłko cm3 lub tcm olimpa i teraz pytanie, czy warto to mono łączyć jakoś z tym jabłkiem np mono rano po tren jabłko? czy lepiej samo jabłko? prosze o odpowiedz ;)