Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Masz pojedyncze pytanie? Nie wiesz jak dawkowac suple? pytaj Tutaj!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 270239

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 122 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13302
Już zakupione mam

Dlatego chce brać i wpc i Uni Livera żeby jak najwięcej dostarczyć bcaa wreście są tam jakieś ilości

To czym wreście jest Uni Liver jedni mówią bcaa drudzy że to tylko się bierze do uzupełnienia białka a trzeci to już w ogóle nie wiedzą co to

Rzeczy niemożliwe są od ręki a na cuda trzeba poczekać...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
dodawwaj więc sobie do wpc- przed treningami, po- tak aby ogolem[w sumie] wychodziło około 30g. na porcję[np. 1/4 dajesz uni liver]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 3 Napisanych postów 122 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 13302
Ok wielkie dzięki:)

Sog się należy

Rzeczy niemożliwe są od ręki a na cuda trzeba poczekać...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 4 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 197
Witam,
Ćwiczę od ponad roku (z drobnymi przerwami) 'na sucho' i postanowiłem zakupić w końcu odzywki. Mam kreatynę mono w proszku z aminostar i dextroze olimpu. Moje pytanie kiedy, ile i jak stosować? Niby dawkowanie jest napisane, ale czytałem coś o nasycaniu itp. chciałbym mieć 100% pewność co i jak zanim zacznę tego używać.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
a dietę masz dobrą?

kreatyne bierzesz 2x 5g w każdy dzień

a dekstrozę -jesli jest konieczna- tylko po treningu[może być z porcją mono] w ilości 30-50g.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
tzn. ostatnio się troszkę zaniedbałem jeśli chodzi o dietę. Miałem kontuzję nadgarstka i nie mogłem ćwiczyć, ale wracam do prawidłowego odżywiania. Planuję w końcu obliczyć dzienne zapotrzebowanie kalorii.

a kiedy te porcje kreatyny rano, przed treningiem, po treningu?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
rano i po treningu
rano i wieczorem gdy nie masz treningu.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 1 Napisanych postów 640 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 11417
Mam jeszcze jedno pytanko , co do mono wiadomo że nawadnia organizm a po cyklu ta woda schodzi , czyli wiadomo ze i waga spada.
Tutaj rodzi sie pytanie w jakim mniej wiecej czasie ta woda zejdzie

*Jest to dla mnie bardzo istotne gdyz tak sie słada ze za miesiac mam start , i wiadomo trzeba sie dopasowac do jakies kat.wagowej

Zmieniony przez - B.O.A w dniu 2010-02-07 10:55:12

"...Parter jest moim oceanem, Ja jestem rekinem, a większość osób nawet nie umie pływac..."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Też mam jeszcze 1 pytanie a właściwie 2.
Rano przed posiłkiem na czczo, czy po posiłku?
Czytałem, że po jakimś czasie stosowania kreatyny powinno się zrobić przerwę, ile powinny trwać takie cykle?
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Creatine mikronized 200 mesh+taurine 400g TREC

Następny temat

PIERWSZY CYKL PO PRZERWIE

Spalanie
Polecane artykuły