Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Masz pojedyncze pytanie? Nie wiesz jak dawkowac suple? pytaj Tutaj!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 270035

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 476 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 6839
witam apokalipsa mam mały dylemat chce zastsowac jakis stak kretynowy i chce go stsowc po treningu,przed terningowy mam kupiony MAP Plasma Core,zastanawiam sie nad cloute z MAn lub tez Shock Universala ale bardziej skłaniał bym sie do Clouta i bym go stsował na rano i po trenngu ale nie wiem czy to dobre rozwiazanie moze ty masz jakis lepszy pomysł i opcje na iny stak kretynowy na siłe i such mase pozdrawiam dieta cały czas jest bede wdzieczny za odp
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
z tych zdecydowanie clout.

natomiast jesli chodzi o mnie to pomyslow byłoby mnóstwo; najlepsze wg. mnie połaczenie to clout i massacra
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
a moze apokalipsa jakis inny dobry stak polecisz ktory mozna stsowac po treningu,bo przedtreningowy mam palasma core.Mozesz podac nazwy i ktory z tych by był najlepsza opcja z połczniem z plasma core
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 39 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 607
Czy istnieje jakiś godny polecenia i tani stack opierający się głównie na monohydracie kreatyny? Bo jak na razie to spotykam głównie jabłczany z dodatkiem mono a nie na odwrót. Proszę o odpowiedz.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 67 Napisanych postów 10282 Wiek 39 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 52628
noko
lub kupujesz zwykle mono + jakis booster NO np xplode, WF i masz super cykl
zdr
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 117 Wiek 33 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 2096
Mam pytanie tak dla spokoju sumienia.
Biore mono, zrobiłem 6 dni nasycenia 0,3g/kg i teraz mam przez 6 tygodni brać 0,03 g/kg dziennie. Czy się coś stanie jeżeli bym w 2 tygodniu takiego cyklu przestał chodzić na siłownie? Powinienem nadal te 3 l wody dziennie?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 386 Napisanych postów 37478 Wiek 5 lat Na forum 20 lat Przeczytanych tematów 126450
czarny232

ale clout można spokojnie okreslic jako potreningowy.[chyba,ze masz na mysli cos w rodzaju np. anabolic window- ale tam jest zdaje sie malutko kreatyny]
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
TO SPOKOJNIE APOKALIPSA MOGE BRAC CLOUT JAKO POTRENINGOWY A JAK NAJLEPIEJ POLECASZ ABY TO DAWKOWAC TY NAPEWNO DOBRZE WIESZ ZE WZGLEDU NA TWOJE DOSWIADCZENI POZDRAWIAM POLEC MI JAK BRAC W DNI TRENINGOWE I NIE TERNINGOWE PRZED TRENINGIEM BEDE STSOWAŁ N.O. PlasmaCore I BCAA 8G I NIE WIEM CZY TEZ STSOWAC PO TRENINGU TYLKO SAMEGO CLOUTA CZY TEZ BCAA CARBO I L-GLUTAMINE Z GORY DZEKUJE ZA POMOC
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 159 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6270
prosilbym o pomoc w rozpisaniu dawkowania: No Shotgun, Bcaa Olimp Mega Caps, Gold Omega 3 i Witamin Centrum.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
czarny232

ale tu nie potrzeba wiekszego doświadczenia; clout bierzesz po treningu.
bcaa/glutamine natomiast także[jesli stosujesz aminokwasy okołotreningowo yto oczywiste jest, ze nie tylko przed treningiem.
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Creatine mikronized 200 mesh+taurine 400g TREC

Następny temat

PIERWSZY CYKL PO PRZERWIE

Spalanie
Polecane artykuły