Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
127
Witam. Pytanie może nie do końca z związane z tematem, ale mam "rebus" kupiłem ostatnio Animal flexa i zauważyłem, że te 4 tabletki są teraz białe, a nie jak kiedyś brązowe i w ogóle jakiś inny zapach z tej całej puszki uchodzi, zastanawiam się czy nie kupiłem jakiejś podróbki albo to po prostu nowa seria, kupował ktoś ostatnio i też zauważył zmiany?
Szacuny
0
Napisanych postów
91
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
1458
mam pytanie, xx czasu kupilem gainera, i zjadlem go ze zostala 1/4 [gainbolic 6000 4kg] i tak zamkniete w tym pudle, lezalo przez ponad miesiac, i teraz pytanie czy nic sie z tym nie stało? czy mozna to dalej konsumowac, czy wywalic?
Szacuny
1
Napisanych postów
69
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
2151
Witam
Ostatnio odczuwam bol stawow, i zakupilem nutrend flexit liquid i nutrend flexit enduro. I tu nasuwa sie moje pytanie, co bedzie lepsze? Bo laczyc ich razem to chyba nie mozna?
Licze na szybka odpowiedz
pozdrawiam
jestem nowy i pytam, pytam bo nie wiem, nie wiem bo nikt nie jest doskonaly, a ku doskonalosci kazdy z nas zmierza...
Szacuny
0
Napisanych postów
211
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
10792
witam, mam pytanie - opłaca się w końcu kupować ostrowię ? czy lepiej inwestować w lepsze białko ? słyszałem wiele sprzecznych opinii na temat tego białka ;) no bo jeśli białko to białko to wolę nie przepłacać, a co do problemów ze smakiem czy rozpuszczalnością to jakoś to przeżyję :D