Szacuny
14
Napisanych postów
991
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
12921
apokalipsa:Ja slyszalem duzo pochlebnych opinii o takim polaczeniu storm i shock.A co ty bys polecil??Cos w podobnym przedziale cenowym lub troche wiekszym??A cel to zwiekszenie masy miesniowej i sily.
Zmieniony przez - PanOs w dniu 2010-04-17 00:06:58
Szacuny
0
Napisanych postów
9
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
218
Witam. Mam pytanie. Zakupilem ostatnio BCAA Xplode ale nie mam pojecia jak dawkować. Jakies wskazowki? ile razy dziennie w dni treningowe i nietreningowe oraz o jakich porach ? Z góry dzięki
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
BCAA Xplode 1 g bcaa na 10 kg masy ciała przed aerobami, jeśli trening siłowy to można popijać podczas niego w nie treningowe nie bierz. A jeśli siłowy + aerobowy to między nimi.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
0
Napisanych postów
6
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
29
Czesc chlopaki chial bym poprosic o ocene doboru supli oraz pomoc w rospisaniu dawkowania. Mianowicie jestem juz w posiadaniu nizej wymienionych supli. Dodam ze mam 28 lat i waze ok 75kilo. Staram sie czymac diete w miare mozliwosc jem conajmnie 4-6 razy dzienie. Ciagle nad nia pracuje wiec z dnia na dzien powinno byc tylko lepiej.
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
Filipz4 BCAA używam podczas ciężkiego wysiłku (siłownia albo rower) pamiętaj że z pożywienia się też dostarcza aminokwasy nie wiem czy A6W jest wymagającym programem ja robię 3s spięć brzucha na maksa aż poczuje palenie i 3s wznosów nóg po ok 20-30 powtórzeń i nieraz coś na skośne dodam potem jem posiłek i nie ma potrzeby wtedy dostarczać BCAA z prochu.
Szacuny
3
Napisanych postów
1189
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
18017
czy Aminokwasy można zrobić spokojnie w domu , iść na trening i wypić dopiero 2h po zrobieniu, czy po takim czasie w wodzie coś się z nimi stanie?
To samo pytanie do gainera ile może leżeć zrobiony spokojnie?