Szacuny
0
Napisanych postów
8
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
71
od roku trenuję i efekty są ok , od 7 tyg pierwszy raz biorę kreatynę z dextroza i WPC 80 trochę chyba przesadziłem z cyklem (ok 7g przed i ok 7g po treningu, ważę 110kg) - jaka teraz powinna być przerwa od kreatyny i co polecacie w przerwie i jak dawkować
Szacuny
0
Napisanych postów
43
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1882
przerwa powinna trwac minimum tyle ile cykl. twoja waga jest spora wiec moze nie przesadziles, ale organizm jest w stanie przetrawic 10g kreatyny dziennie, reszta jest wydalana z moczem. nie wiem czy twoja duza waga ma tu cos do gadania, mysle ze tak. a miedzy cyklami mozesz zastosowac aakg (mi osobiscie nic nie daje wlasnie biore po 12kaps i nic) albo jakis no-boster bezkreatynowy poszukaj sobie. i brac tylko przed treningiem. dextroze zostaw a bialko możesz jesc caly czas
Szacuny
0
Napisanych postów
21
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
283
Mam pytanie jak będę brał TSE np. 15 minut przed śniadaniem to co się dzieje ( mam codziennie na 7.30 do szkoły i nie chcę mi się wstawać specjalnie po to żeby zjeść tse a potem się nudzić. I jeszcze jedno jak biorę tse to w weekendy jak nie mam treningu też mam brać ?
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
a co się ma stać...
tse bierzesz w kjażdy dzien- w jednakowej dawce[albo zblizonej] czy trenujesz czy nie; inaczej by miala sie sprawa gdybś stosował tylko w celu stymulacji/pobudzenia tylko przed treningami
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid