Szacuny
1
Napisanych postów
181
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
2967
jestem uczniem i od snaidania do obiadu (w domu) mam sporą przerwę więc mysle by w szkole popijać szejka ok 50g carbo i 50g ostrowi i jako posiłek brać ryż brązowy z jakimiś dodatkami
ale jeżeli najlepiej będzie pić carbo w godzinach około treningowych to nie ma problemu
Szacuny
9
Napisanych postów
1688
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
15962
a ja mam pytanie za ktore mnie wiekszosc krytykuje. apo czemu glupota jest branie odrazu po treningu aminokwasow calodziennych np w ilosci 8 g razem z kreatyna glutamina ? a po 20 minutach ok normalny posilek po treningowy
Szacuny
0
Napisanych postów
88
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1303
Siemano :0 nie chciałbym przesadzić shock+storm+cm3+xpand ?wybralem tak ponieważ mogę wydać dużo mamony ale tez nie chce sobie zaszkodzić aktualnie jestem po cyklu S+S
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
Ćiastuś_
a kto powiedzial, ze to glupota- poprostu mysle, ze sa bardziej optymalne rozwiązania.
bcaa z glutaminą czy nawet hydrolizat bialek serw.[co daje wieksza ich ilość, a przy pelnym spektrum aminek jest to konieczne; bo 8g. tychże aminek to niestety malo[20-30g. to juz co innego]
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid
Szacuny
386
Napisanych postów
37478
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
126450
igrsan
na koledjny cykl wybierz więc xpanda, ew. jeśli cykl aktualny chcesz przeprowadzać dośc długi to można bezpośrednio przejśc na cios innego; często wlaśnie tak przeskakuję sobie podczas cyklów...
"Każdy ma w swoim życiu swoje Westerplatte"
Jan Paweł II
"Gorzki to chleb jest polskość"
C. K. Norwid