Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Masz pojedyncze pytanie? Nie wiesz jak dawkowac suple? pytaj Tutaj!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , , , , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 270191

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11182 Napisanych postów 51935 Wiek 32 lat Na forum 25 lat Przeczytanych tematów 57816
wielkie dzieki Tomq, soga juz od dluzszego czasu dac nie moge :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2557 Wiek 31 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 16013
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 117 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3391
Mam taki problem: kupiłem ostrowię w grudniu, wypiłem jej z połowę. Pół kilo zostało. Wywalić czy pić dalej?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
a jak data waznosci?
jak dobrze przechowywales, to powinna byc ok.

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 9 Napisanych postów 162 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 5957
Mam pytanie dotyczące Nitrobolonu od Treca.Biorę nitrobolon już ponad tydzień (ze 150 tabletek zostało mi 55) i nie ma żadnych efektów.Pompy zero, siły zero, masy zero.Stosuje tak jak na opakowaniu napisano.Ktoś mi wytłumaczy dlaczego? Słyszałem, że pompa może mnie złapać pod sam koniec suplementacji ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
bo to produkt typowo przed treningowy tylko. ma malo kreatyny i ogolnie traktowalbym jako dodatek do cyklu anizeli cykl sam w sobie.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 80 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6000
Witam. Mam zamiar zrobić sobie cykl oparty na jakimś stacku (przedtreningowo xpand lub storm) z dodatkiem jablczanu (cm3 treca-rano i po treningu) i tu pojawia się pytania czy może lepiej stack zastąpić czymś typu No shotgun v3 lub shock therapy i dorzucic sobie troche cm3 przed treningiem do tego czy moze zostac przy polaczeniu jablczanu ze stackiem. Co da lepsze efekty ??
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 117 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 3391
Ważność do 2011 roku do kwietnia. Struktura taka sama, smak też. Może jeszcze się ktoś wypowie.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Bobek1991
zalezy na czym ci zalezy, jak chcesz pompy na treningu itp, to wez no boostera (one tez maja kreatyne).

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 80 Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 6000
zależy mi na przeprowadzaniu dobrych treningów (dobry trening=dobry efekt). Chciałbym się dowiedzieć tylko jakie są różnice po zażyciu stacku a jakie po zażyciu no bostera... no booster ma za zadanie kopać. Czy stack daje podobne odczucia? Z tego co wiem to tak ale jak duża jest to różnica
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Creatine mikronized 200 mesh+taurine 400g TREC

Następny temat

PIERWSZY CYKL PO PRZERWIE

Spalanie
Polecane artykuły