Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
22
witam potrzebuje porady w sprawie doboru odzywki.. zaczynam trening i zdecydowalem sie na UNIVERSAL NUTRITION Storm + UNIVERSAL NUTRITION Shock Therapy. Do tego potrzebuje jeszcze jakiegos gainera badz bialka.. Czy ktos móglby doradzic jakis dobry produkt? Zastanawialem sie nad Gaspari Nutrition MyoFusion..
czekam na szybka odpowiedz z gory dziekuje:)
Szacuny
0
Napisanych postów
11
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
132
Mam pytanko, a mianowicie czy mogę zmieniać pory brania poszczególnych kreatyn. Zmiarzam zacząć brać na cyklu TCM+CP. I tak w DT planowałem rano brać TCM, a przed treningiem CP, natomiast w DNT rano CP a wieczorem TCM. Czy w ten sposób nie zaburze w jakiś sposób cyklu??? Dzięki z góry
Szacuny
0
Napisanych postów
13
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
95
elo mam pytanie mam creatine mega caps 1250 120 kapsółek + 500gr dekstrozy trec i mam pytanko jak to dawkowac zalecane jest to zrobic tak dekstoroze po przebudzeniu i trenigu a kreatnyke po trenigu 4 i to wszystko wiec moze bym to jakos rozbiłem np 3 po trenigu i 1 rano razem z dektoroza ???
Szacuny
2
Napisanych postów
536
Na forum
17 lat
Przeczytanych tematów
4756
witam. Mam takie pytanie: dlaczego niektórzy będąc na masie i robiąc po treningu aeroby lub w DN biorą spalacz tłuszczu ?
Coś te spalacz daje w takiej sytuacji ?
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
32
Witam! Mam pytanie. Czy można otworzyć capsy kreatyny i wypić je z domieszką wody? Czy powinno się je po prostu łykać? Bo te capsy OLIMPA są gigantyczne... Ledwo przechodzą przez gardło :D
Zmieniony przez - Altruista w dniu 2009-05-08 18:43:16