Szacuny
0
Napisanych postów
221
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
3060
Siemanko mam pytanie jak dawkować SizeOn i SuperPump250?? bo już sam nie wiem. producent radzi brać SuperPump 1-3 miarki przed treningiem i 1 w dni nietreningowe a ja ćwiczę 5x tyg wiec przy założeniu ze będę brał 2 w treningowe 1 w nie treningowe to mi to na 4 tyg nie starczy. a SizeON biorąc to wg zaleceń producenta czyli na treningu starczy na 6tyg. i pytanie brzmi jak to połączyć aby ładnie wyszło i starczyło na tyle samo jeden i drugi specyfik?:P jak polecacie? czy może dobrze będzie tak ze superpump się skończy 2tyg wcześniej? na razie nie daje ankiety bo chyba niepotrzebna tylko dodam ze ważę 85kg wiec nie jestem jakimś bykiem któremu trzeba z 5 miarek przed treningiem:P
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
zymek358
Super pumpa tylko przed treningiem bierz w nietreningowe nie zacznij od 1 miarki może Cię już poklepie najlepiej stestować w ogóle jak działa bo za dużo też nie można od razu. Możesz dokupić mono najtańsze i w nietreningowe 5g rano i 5g po południu, albo Olimpa mono kupić jest w blistarch to sobie wyliczysz ile Ci blistrów potrzebne albo trec chyba też ma małe opakowania.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.