SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

POJEDYNCZE PYTANIA VOL. 13

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 190525

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2032 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 35440
Nom raczej biała :)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
to dlaczego moja jest różowa?:D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2032 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 35440
Bo źle gotujesz , opisz jak przygotwujesz piers
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 130 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 717
Bo surowa:P chlopaki jakis dobry sos do makaronu na redukcju z wykorzystaniem np jogurtu 0% lub kefiru co proponujecie jakies sprawdzone przepisy i przede wszystkim tak aby wykorzystane przyprawa mialy zero badz minimum glutaminianu sodu ?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 130 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 717
Nie gotuj tylko piecz w piekarniku podobno gotując mięso traci swoje składniki odżywcze nawet do 60%
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
http://www.iv.pl/images/73758140701044025680.jpg i http://www.iv.pl/images/59503231809560809988.jpg to moja pierś po gotowaniu. kroje 200g piersi na 4-5 kawałków i gotuje 30 minut.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 130 Wiek 33 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 717
a to moje po 20 min w piekarniku :)




...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 80 Napisanych postów 9947 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 52544
Nie gotuj tylko piecz w piekarniku podobno gotując mięso traci swoje składniki odżywcze nawet do 60%

Jakie składniki odżywcze traci w 60%?

Poszukuję książki "Na początku był głód" M. Konarzewskiego, gdyby ktoś miał egzeplarz na sprzedaż - proszę o kontakt mailowy ;)

Jedna z bardziej przemądrzałych osób na forum.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 20 Napisanych postów 2032 Wiek 35 lat Na forum 14 lat Przeczytanych tematów 35440
kogo stac na codziennie pieczenie w piekarniku he :)... gotuj na parze
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 11148 Napisanych postów 51570 Wiek 31 lat Na forum 24 lat Przeczytanych tematów 57816
Zpbaczcie czy moja na zdjęciu była surowa czy to normalne.
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

Porady co do low carb

Następny temat

Dieta na mase do korekty

WHEY premium