Szacuny
25
Napisanych postów
10815
Na forum
20 lat
Przeczytanych tematów
59541
Z racji ze mam jedno glupie pytanie a nie chce specjalnie robiec nowego tematu, wiec wzorujac sie podobnym postem w treningu zakladam taki temacik tutaj . Tak wiec jezeli nie wiesz jak dawkowac jakies suple albo masz inny pojedynczy proble, pisz tutaj znawcy napewno pomoga .
No i moje pierwsze pytanie: Obecnie biore thermala pro, wiem, ze po miesiacu brania trzeba zrobic conajmniej miesiac przerwy od tego srodka. Ale czy wtedy w ogole nie moge brac zadnych spalaczy, czy moge np. brac TSe ??
Szacuny
3
Napisanych postów
223
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
2529
o ile dobrze kojarze(tylko nie jestem pewien...możę pomyliłem środki)Thermal pro ,zawiera w sobie Efedryne , dlatego po miesiacu trzebazrobic przerwe zeby sei nie uzaleznic itp , jezeli jestr tak jak mysle , to w przerwei mozesz stosowac inne , bezefedrynowe Fatburneryu i termogeniki
Szacuny
0
Napisanych postów
36
Na forum
19 lat
Przeczytanych tematów
401
nitrobolonIIpowder a jak mam go dawkowac jeżeli mam trning 4 rzy w tygodniu o 9.30 rano zawsze! w dni treningowe 3 razy a w wolne 2 razy dziennie ale kiedy i w jakich dstepach czasu?pozdrawiam
P.S. Od jutra chcialbym zaczac wiec prosilbym o szybka odpowiedz jesli to oczwiscie mozliwe :) pozdrawiam
Zmieniony przez - adrian182 w dniu 2006-07-10 18:58:17
Szacuny
4
Napisanych postów
650
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
13440
Witam!
wiem ze o tym juz bylo ale nie moge sie polapac a nie chce zasmiecac Wiec mam Vitaminum compositum B
Filomag B6
zincas forte czy popuarne zma apteczne.
Jak mam to dawkowac?
konkretne odp nagrodze Sogiem