Jest liderem w tym dzialeSzacuny
13801
Napisanych postów
23343
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
636483
Spódnica bardzo ładna (taka na księżniczkę), ale trudna do skompletowania. Bo ona robi cały show i tak naprawdę to taki "skromny" topik czarny to chyba wszystko co na górze można do niej dobrać. Bardzo zwiewny look wyszedł. Pewnie przy cielistych szpilkach w ogóle byś pofrunęła:) Co do drugiego zdjęcia to mi się wyrzut sumienia zrobił - bo dawno nie byłam. Przez majówkę na Tigera jeździłam, przynajmniej godzin otwarcia nie musiałam sprawdzać:)
Szacuny
11205
Napisanych postów
52111
Na forum
26 lat
Przeczytanych tematów
57816
Spódniczka śliczna i b. kobieca, nie wiem, czy bym jasnej góry nie wolała i raczej nie z golfem, cieliste szpilki dobra myśl, byłoby anielsko a na co dzień też fajnie.
Szacuny
710
Napisanych postów
2487
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
327948
Mialam podobny zestaw na wesele pare lat temu, mialam dylemat co do kolorow ale ostatecznie mialam dwie spodniczki do wyboru- na szczescie panna mloda nie obrazila sie za biel szkoda ze spodnica ukradziona. Musze kupic znowu, bo one mega fajne sa. I tak jak Tsu mowi, nie trzeba wiele dodatkow, bo same robia robote
No i szpilki jak najbardziej pasuja- ja musialam poprzestac na baletkach bo nawet w nich bylam wyzsza od partnera :P
Szacuny
4325
Napisanych postów
18005
Na forum
18 lat
Przeczytanych tematów
282956
bluzka to była pierwsza z brzegu, będzie inna specjalnie czarna, zeby carne buty pasowały ale to ju było podyktowane ograniczeniem wydatków :P bo musiałabym kupić jasne buty i torebkę jeszcze