Szacuny
0
Napisanych postów
2
Na forum
2 lata
Przeczytanych tematów
16
Witam. Cwicze od jakiegoś czasu w domu od ok 2 lat na silowni od października 2016 roku. Początkowo z trenerem personalnym, aktualnie sama z ułożonym przez niego treningiem. Obecnie moja zmora są wymienione rowki, dołki w pośladkach. Jak je zniwelować i czy to w ogóle możliwe? Jakie ćwiczenia są do tego najbardziej odpowiednie? Z góry dziękuję za wszystkie rady i komentarze.
Szacuny
4
Napisanych postów
34
Na forum
1 rok
Przeczytanych tematów
1305
Aleksandrailiaszuk ja też takie mam :) Myślę, że to może być związane z nierównomiernym rozkładem tkanki tłuszczowej. W sumie nie zwracałam na nie jakoś bardzo uwagi,ale w okresie kiedy dużo ćwiczyłam również nie zauważyłam żeby się jakoś zmniejszyły. Natomiast bardzo możliwe, że te dołki potrzebowały o wiele więcej czasu i bardziej intensywnych ćwiczeń, aby zniknąć...
Reasumując: nie poddawaj się i daj im czas oraz wszelakie ćwiczenia na pośladki ;)
Zmieniony przez - ObcaAura w dniu 2017-08-24 11:54:13
Szacuny
1432
Napisanych postów
15897
Na forum
6 lat
Przeczytanych tematów
228740
no ale widocznie jeszcze za mało. na zdjęciu widać, że masz słabo rozwinięte mięśnie pośladków i jakościowo musisz jeszcze poprawić żeby zmienił się kształt. i tyle
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
3148
Napisanych postów
28034
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
629640
Możesz nam tu wrzucić do oceny swój plan treningowy - to na tej podstawie może coś się da podpowiedzieć. Bo tak to nawet nie wiemy co dokładnie robisz ile serii ile powtórzeń, jakie ciężary.