ZAGLEBIE
...
Napisał(a)
Wiec mi raczej moze sie to przydac, gdyz ciagle jestem zapchany, mam wydety brzuch a twardy... i po prostu czuje ze nie przysfajam calego jedzenia ktore w siebie laduje:( choc nie wiem czy to sa objawy ktore kierowaly mnie do przyjmowania enzymow trawiennych bo lekarzem nie jestem przeciez he.
...
Napisał(a)
bastekkkk powodów może być kilka. Możesz oczywiście trawić zle duże ilości białka, ale również może to być spowodowane błonnikiem, jak również tłuszczami nasyconymi. Jeżeli masz takie problemy, twoja dieta powinna być koniecznie lekkostrawna !
Lord Kamil o którą pytasz ? miałem ich kilka. Kiedyś miałem naderwaną klatkę, w okrsie kiedy trenowałem wyciskanie leżąc. Z kolei pod koniec roku 2009, miałem operowany wyrostej robaczkowy.
Lord Kamil o którą pytasz ? miałem ich kilka. Kiedyś miałem naderwaną klatkę, w okrsie kiedy trenowałem wyciskanie leżąc. Z kolei pod koniec roku 2009, miałem operowany wyrostej robaczkowy.
facebook to zło, ale i tak tam jestem ... :)
...
Napisał(a)
czemu mnie skasowales? ja szukam porady , jak przy takim trybie budowac siłe?
...
Napisał(a)
syzyyyyf, robisz syf w tematach. Tutaj sam siebie okresliles-
https://www.sfd.pl/[Zlecę]__pisanie_na_forum_bukmacherskim-t628664-s2.html
https://www.sfd.pl/[Zlecę]__pisanie_na_forum_bukmacherskim-t628664-s2.html
...
Napisał(a)
Akop czemu napisales pare postow nizej zeby obliczyc ilosc kcal - 30 * waga? na czym to polega?
...:::Every Dream Has A Beginning:::...
...
Napisał(a)
jest to jedna z metod liczenia kcal w weekend wkleję tutaj tabelkę, z numerami jak to sie oblicza i dla kogo. Tylko ją przepisze z książki
*książka to PWN żywienie człowieka
Zmieniony przez - ASzostak w dniu 2010-08-04 09:49:00
*książka to PWN żywienie człowieka
Zmieniony przez - ASzostak w dniu 2010-08-04 09:49:00
facebook to zło, ale i tak tam jestem ... :)
...
Napisał(a)
a i chcialbym wiedziec tzn wiem ale chce poznac twoja teze dlaczego podczas reduukcji zwiekszamy podaz bialek ?
1.dlatego ze obnizamy kcal i czesc bialek jest rowniez "energia"
2.podczas redukcji przy obnizeniu kcal m.in ww tracimy mase miesniowa i dlatego tez aby zapobiec temu wcinamy wiecej bialek
3. nie wiem jak to sformulowac
to ze nakrecaja przemiane materi itd to wiem ale czy cos jeszcze ? o katabolizmach bombolizmach wiem
cos jeszcze na ten temat sie wypowiesz ciekawego chetnie sie czegos dowiem nowego
1.dlatego ze obnizamy kcal i czesc bialek jest rowniez "energia"
2.podczas redukcji przy obnizeniu kcal m.in ww tracimy mase miesniowa i dlatego tez aby zapobiec temu wcinamy wiecej bialek
3. nie wiem jak to sformulowac
to ze nakrecaja przemiane materi itd to wiem ale czy cos jeszcze ? o katabolizmach bombolizmach wiem
cos jeszcze na ten temat sie wypowiesz ciekawego chetnie sie czegos dowiem nowego
...
Napisał(a)
turysta dlatego że nakręcają metabolizm i podwyższają termogeneze co ma sie dobrze przy redukcji, tak samo w działaniu z dobrymi tłuszczami mogą dużo zdziałać
oczywiście to co napiszałeś jest prawdą, tylko przy redukcji jeżeli chodzi o kcal to bardziej zwracaj uwage na manipulacje węgle-tłuszcze, wtedy bedzie jaknajbardziej ok :D mam nadzieje że dużo błędów nie zrobiłem;d
oczywiście to co napiszałeś jest prawdą, tylko przy redukcji jeżeli chodzi o kcal to bardziej zwracaj uwage na manipulacje węgle-tłuszcze, wtedy bedzie jaknajbardziej ok :D mam nadzieje że dużo błędów nie zrobiłem;d
...
Napisał(a)
JA nigdy nie polecam zwiększać podaży białek na redukcji. Uważam ze to nie ma sensu, ponieważ mamy w tedy mniej produktów odkwaszających, a zakwaszenie organizmu to również katabolizm (pobierana jest glutamina, a jak wiemy to z mięśni)
jak napisał kolega, manipulujemy węglowodanami i tłuszczami... na tym bazuje zawsze w końcu tłuszcze i węglowodany również wpływają na termogeneze. Pisałem o tym w MD, dla czego węglowodany są świetne na redukcji, a pewna ilość wręcz pomaga. Wycinka artów są na stronie MD
jedynie co można zwiększyć to podaż typowych antykatabolików, jak bcaa.
Ja widzę to tak
co do amin, jestem za 1900 z universala. Są świetne moim zdaniem
Zmieniony przez - ASzostak w dniu 2010-08-04 18:00:34
jak napisał kolega, manipulujemy węglowodanami i tłuszczami... na tym bazuje zawsze w końcu tłuszcze i węglowodany również wpływają na termogeneze. Pisałem o tym w MD, dla czego węglowodany są świetne na redukcji, a pewna ilość wręcz pomaga. Wycinka artów są na stronie MD
jedynie co można zwiększyć to podaż typowych antykatabolików, jak bcaa.
Ja widzę to tak
co do amin, jestem za 1900 z universala. Są świetne moim zdaniem
Zmieniony przez - ASzostak w dniu 2010-08-04 18:00:34
facebook to zło, ale i tak tam jestem ... :)
Poprzedni temat
Instrukcja Obsługi
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8
- 9
- 10
- 11
- 12
- 13
- 14
- 15
- 16
- 17
- 18
- 19
- 20
- 21
- 22
- 23
- 24
- 25
- 26
- 27
- 28
- 29
- 30
- 31
- 32
- 33
- 34
- 35
- 36
- 37
- 38
- 39
- 40
- 41
- 42
- 43
- 44
- 45
- 46
- 47
- 48
- 49
- 50
- 51
- 52
- 53
- 54
- 55
- 56
- 57
- 58
- 59
- 60
- 61
- 62
- 63
- 64
- 65
- 66
- 67
- 68
- 69
- 70
- 71
- 72
- 73
- 74
- 75
- 76
- 77
- 78
- 79
- 80
- 81
- 82
- 83
- 84
- 85
- 86
- 87
- 88
- 89
- 90
- 91
- 92
- 93
- 94
- 95
- 96
- 97
- 98
- 99
- 100
- 101
- 102
- 103
- 104
- 105
- 106
- 107
- 108
- 109
- 110
- 111
- 112
- 113
- 114
- 115
- 116
- 117
- 118
- 119
- 120
- 121
- 122
- 123
- 124
- 125
- 126
- 127
- 128
- 129
- 130
- 131
- 132
- 133
- 134
- 135
- 136
- 137
- 138
- 139
- 140
- 141
- 142
- 143
- 144
- 145
- 146
- 147
- 148
- ...
- 149
Następny temat
Rywalizacja!
Polecane artykuły