Akop a co masz na mysli zle tolerujesz tzn jakie objawy po duzych ilosci bialka?obojetnie z jakiego zrodla?
Ako ma do Ciebie kilka pyt. bo widac kumaty jestes .ok po kolei
1.czy anoreksja jest sposobem n adlugowiecznosc? wiadomo ze jedyny pewny i tani spososb na dlugowiecznosc zdrwoie ito to dieta niskokaloryczna max 1000 kcal a day lub mniej., czy zaten anorektyczki ni epowinny zyc 120 lat?wszak maja wolny metabolizm i temperature?
2. chciałem sie zapytac jaki wplyw na sywienie oraz co istotniejsze powstawanie nowych znamion czyli pieprzyków na ciele ma tarczyca? czy do tych zmian predysponuje raczej nad czy niedoczynnosc? i jeszcze na tzw pajaczki na skórze rowniez czyli fioletowe zylki, bardzo bylbym wdzieczny za dokladna odpowiedz .
3.kilka dni temu gdy normalnie otwieralem jape zeby wsadzic pokarm, cos mi strzelilo ,odglos jak lamana galaz, w szczece, zawiasach szczeki, okolice ucha, i boli mnie od tego czasu nie moge spac, taki dziwny bol jak przy swince, slinianki, takie laskotaniemi dreszcze na lewej stronie szczeki, co z tym zrobic ,do kogo isc? chirurg szczekowy? czy zwykly?dendtysta?proktolog? pytam serio,. spac nie moge ani jesc? czulio luz bo lewej strobie gdzie normalnie zeby mi sie stykaly.
2.pyt czemu mi stawy wszystkie chrupia strzelaja, tylko czekam az mi inny piprznie staw, co zrobic, crp i aso i ob sa w normie, , mam wrazenie ze jak nie rzygam zolcia to stan sie pogarsza, stawy tra o siebie , , jaka diete stosowac?
animal flex czy olej lniany nic nie pomaga! ani mega dawki wapnia
4.jaka jest roznica miedzy adrenalina i noradrenalina
bo korde nigdzie dokladnie nikt nie opisal wplywu na cialo i psychike, i czy tse podnosi bardziej nor czy adre? a johimbina? a eca?
5.potrzebuje kwasu ktory buduje i regenuje mozg , komorki nerwowe , wzrok itp, wiem ze jeden z kwasow omega 3 to robi, a co robi drugi? czy moze pan opisac poszczegolne 2 kwasy, i czy mozna jew wyizolowac? bo nie chce efektu uspokajajajacego,obnizajacego cisnienie, anntydepresyjnego
czy omega 3 pomaga na padaczke ?
6.czy jest sens wziac przed wyjsciem na scene termogenik?
poniewaz powiniem teoretyczne odessac wode spodskore ,spompowac miesnie i zwiekszyc pelnosc i zyly,dodac enwergi do pozowania itp, np tse lub ts albo cos mocniejszego, czemu nigdie o tym sie nie mowi , tylko diuretyki wkolko i omdlenia slabosc
7.czy to prawda ze gdy ktos ma niski tesc , i gdy nagle podniesie jego poziom to moze sie zmienic momentalnbie wyglad ciala poprzez zmiane transporu wody w ciele, a wiec niski tesc to woda pod skora i obrzeki, -wysoki ale w normie tesc to woda w krwi komorkach a brak pod skora ?
dobrze kumam ?
8.cdn