Szacuny
8
Napisanych postów
414
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6913
Dzięki Panowie ! to prawda, mam nauczkę, nowe doświadczenia, i wiem ze nie powinienem zbijać, ponieważ za łatwo rosnę. Z kolei masa mi tak łatwo nie spada.
z formy bardzo byłem zadowolony, ale niestety wyszło jak wyszło
teraz czeka mnie duuuużo pracy, ale najpierw musze poukładać prywatne sprawy, by zdecydować gdzie się szykować
a ten sport kocham, więc nie zrezygnuje z niego !
teraz przez kilka dni diety nie będzie i będę mógł sobie pofolgować, ale od środy znów reżim mnie czeka a dziś nie wytrzymałem i musiałem odreagować na treningu, lekki ale był !
Zmieniony przez - ASzostak w dniu 2010-11-20 20:50:03
Szacuny
8
Napisanych postów
414
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6913
aktualnie cały czas jestem w Budapeszcie i wracam jutro z samego rana do Warszawy. Treningi wznowie od wtorku bądź środy, teraz kilka dni muszę odsapnąć zbijanie wagi wykończyło mnie strasznie, byłem na tyle odwodniony ze w saunie nawet kropelka potu nie leciała. A trening zrobiłem w hotelu
W Wwa trenuje w kilku miejscach. W First class fitness, ponieważ tam pracuje, obok mojego sklepu (czyli w Aplauz), no i pewnie jeszcze w S4 (mam ze sklepu raptem 600 metrów)
dziś można powiedzieć kolejny dzień jedzenia, od diety po zawodach zawsze odchodzę na około tydzień. Ale myślę ze we Wtorek już wrócę do trzymania. A dziś wyglądam jak pączek w maśle, baaaardzo wodą naszedłem
Szacuny
1521
Napisanych postów
19434
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
726848
Akop, piszesz ze dosyc latwo rosniesz, a zbijanie wagi przychodzi Ci ciezko.Piszesz tez ze byles zadowolony ze swojej formy i tak odwodniony ze w saunie nie szlo nic wycisnac. A pomimo tego na wage wniosles az 1100g za duzo... Nie jest to naprawde malo, i gdybys jakims cudem ( co raczej przy Twojej formie nie bylo mozliwe)tego sie pozbyl, byloby to juz niebezpieczne dla zdrowia. W takim razie, zwazywszy na wszystkie te aspekty,- pytanie: Dlaczego nie celujesz w kulturystyke tradycyjna?. Warto tak katowac organizm i dusic naturalne predyspozycje rozwoju miesni?
Szacuny
6
Napisanych postów
4804
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
55930
Podziwiam Cie Akop, tyle sie przygotowywalem do tych zawodow, tyle wyrzeczen kosztowaly Cie ostatnie tygodnie, nie udalo sie wyjsc, a mimo wszystko podchodzisz do tego calkowicie spokojnie, wiadomo, ze zawsze jakis niedosyt zostanie, Ty potraficz to "przyjac na klate"
wiele osob zapewne by sie poddalo i zrezygnowalo z dalszych startow w takiej sytuacji
mimo wszystko gratuluje i zycze powodzenia w przyszlosci
Szacuny
8
Napisanych postów
414
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
6913
miło mi ! jestem zawiedziony, ale jeżeli bym się poddał zrobił bym głupotę, zamiast tego odegram sie kiedyś jeszcze po przez zrobienie lepiej formy.
też mogę to przyjąć, powiedzmy ze z łatwością, ponieważ mam wsparcie rodziny, przyjaciół, no i Was ludzi którzy mnie wspierają i kibicują ! a to najważniejsze
co do zmiany kulturystyki na extremanlną, chciał bym, a wręcz marzę o tym. Lecz to nie takie proste, ponieważ troszkę za drogie to dla mnie. Ale może kiedyś w końcu się dorobię . Moje marzenie to kategoria do 90kg.
Szacuny
2
Napisanych postów
111
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
4787
Akop dzięki za pomoc w ostatnich dniach po wadze i za odpowiedzi na wiele pytań którymi Cię nękałem. Mimo że byliśmy konkurentami zakwaterowaliśmy się razem w przyjacielskiej atmosferze, gdy jeszcze nie było wiadomo,że dojdzie do tego dramatu z wagą. Trzymaj się bo wiem, że to Cię nie złamie dobierz odpowiednią strategię postaw konkretne cele i realizuj w 100procentach.