[...] ale zrobiłam - nogi i prawy półdupek pulsowały (lewy się leni chyba):-)) Niestety później zaczęło mi się kręcić w głowie + omdlenia - po prostu zasłabłam i osunęłam się pod ścianą @@-) Trochę mnie to zdziwiło, bo czułam się nieźle, ale może to znak, że dla organizmu to za dużo i pora na odpoczynek. Ostatni miesiąc treningowo nie powalał, ale [...]
[...] %-) na raty, szczególnie przysiad 2. ok, sztabka wyżej to za dużo 4. super dziś czułam poślady, prawy oczywiście bardziej, ale lewy też się napracował 5. na raty, ale tylko pod koniec :-D Wymiary /ObrazkiSFD/ZdjeciaSFD3_large/c50dd35bd3bf443eb09d20dbb05d8261.png Oj upały straszne, wczoraj byłam mocno napuchnięta, a dziś w pomiarach stabilnie 8-) [...]
No to cieszę się Obli, że Twoje wprawne oko dostrzegło jakieś pozytywne zmiany. :-)) 12 kwietnia 2014 DNT POMIARY Biust: 84/84,5/84/84/84/83 Pod biustem: 71,5/71,5/71/71/71,5/70 Talia: 64/64/64/64/64/63,5 Pępek: 73/72/73/71,5/72/71,5 Biodra: 92,5/92,5/92,5/92,5/92,5/92,5 Udo: 52/52/52,5/52,5/53/52 Łydka: 33/33/32/32/32/32 Fałda na policzku: [...]
[...] nie w brzuchu :))) Ad.3. W przerwach między seriami ledwo trzymałam butelkę z wodą, a poza tym było ok. \-) Ad.4. Ok. Ad.5. Na sam koniec takie dobicie. #-P Ale było ok, pod koniec miałam tylko trochę problemów z równowagą. Tak jak napisałam, trening z piekła rodem i wyczuwam mega zakwasy. Najbardziej się cieszę, że mnie porządnie odstresował [...]
PODSUMOWANIE No cóż, ciężko mi było się zabrać do napisania tego podsumowania, bo nastrój typowo jesienny. Wszystko to, co pozytywne napisałam już na podsumowaniu roku tutaj: http://www.sfd.pl/ma%C5%82olata%2fejpi%2frok_str.30-t1011172-s30.html Teraz podsumuję sam konkurs: 1. Na początku jechałam tym planem co wszystkie Małolaty i bardzo mi się [...]
[...] być płatki, można też później doprawić proszkiem), chwilę smażymy i dodajemy grubo pokrojone liście jarmużu (można wyciąć grubsze fragmenty nerwów bo pozostaną twarde), podlewamy niewielką ilością wody i dusimy pod przykryciem aż woda wyparuje. Można dusić kilka minut (zwykle przepisy podają, że około 5), można kilkadziesiąt do nieco [...]
[...] mi b. gęste, dodawałam nawet chyba ciut wody, żeby w ogóle rozmieszać). Przekładamy do formy wyłożonej papierem i zostawiamy w cieple do wyrośnięcia (u mnie przy grzejniku, pod szmatką bawełnianą), jakieś 2-3 godziny wyrastało. Jak już wyrośnie, wkładamy do piekarnika. U mnie stary, zdezelowany grat, który nie ma wskaźnika temperatury, ani [...]
[...] kcal w skrócie na 100 gr wychodzi 161,50 :) chyba dobrze to policzyłam - dane są orientacyjne proszę wpisać swoje cyferki ( waga chleba, BTW maki z opakowania, ilość maki zużytej do chleba) trzynastka, ile rosnał ? może Twój zakwas jest jeszcze słaby, spróbuj go dokarmiac trzy dni pod rząd, wylewając połowe do zlewu, tak jak robiła to karniak :)
[...] zalać 0,25l mleka nie gotowanego. Po czasie 24 godzin przecedzić przez niemetalowe sitko i mieszać niemetalową łyżeczką.Mleko wypić, a grzybek na sitku dobrze wypłukać pod bieżącą zimną wodą aż będzie biały i podobny do gotowanego ryżu. Grzybek zalać ponownie świeżym mlekiem na następne 24 godziny. Słoik nakryć gazą i przechowywać w [...]
Dzięki. Czyli umarł w butach. Zbyt dużo mi się podlało wodą pod gulasz i tak sobie myślałam iż zagęszczę go fasolą. Niby jeszcze 1,5h będzie się dusić ale fasoli namoczyć już nie zdążę.
A 'na słodko' próbowałaś z owocami? ja tak zazwyczaj na śniadanie jadam: przepłukuję kaszę, do garnka i zalewam wodą z mlekiem ryżowym(na samym mleku lepsza, ale wyeliminowałam z diety), dodaję cynamon, esktrakt waniliowy czy inne przyprawy i gotuję do miękkości jakies 10-15min. Dodaję pokrojone owoce albo mrożone wrzucam pod koniec gotowania:-)
[...] się zmierzyć. Wyniki nie są pozwalające ale widzę, ze brzuch mniej wzięty (przez zmianę diety) z drugiej strony trochę mi doskwiera dodatkowy cm w udzie bo ciasno mi w spodniach ;-) generalnie tendencja spadkowa tylko w tym udzie przybyło i zastanawiam się z czym to może być związane, ostatnio mam spore zakwasy w nogach po treningach i po [...]
[...] dla rozluźnienia ) PODSUMOWANIE: Zbyt mało mi dziś wyszło tego jedzenia, dlatego musiałam dodać oliwę do ostatniego posiłku, ale i tak wyszło za mało... jednak biorąc pod uwagę, że dziś był dzień beztreningowy myślę, że jest ok . Trening z dzisiaj (tj. GPP) przechodzi na środę, bo dziś nie dałam rady. Zmieniony przez - laurynka w dniu [...]
[...] miałam prądy+krioterapię+ćwiczenia na wyciągu, dwa następne pole magnetyczne+krio+ćwiczenia z obciążeniem i do tej pory (ok.5 lat) zero powikłań. Gips najlepiej ściągnąć pod letnią wodą w misce,która już nigdy nie będzie musiała być używana. Poza tym w sklepach zaopatrzenia medycznego można kupić taką kamizelkę (zakładaną jak gips), która [...]
[...] miesniowej (uzyskiwanej nienaturalnie) to czy bedziesz robil interwaly czy biegal normalnie, nie spalisz miesnia, a jak juz to minimalnie. Wystarczy na czas redukcji cwiczyc pod sile i to powinno zatrzymac miesien. Ale to jest moje zdanie oparte na moich doswiadczeniach, moze u ciebie dzialac to inaczej najlepiej jakbys poszedl sobie na [...]
Regenat, jeśli masz możliwość to polecam ugotować na parze. Buraki obmywasz z ziemi pod bieżącą wodą i w całości ,razem ze skórkami, wrzucasz na "parownik" ;) Czas zależy oczywiście od wielkości, ale wynosi gdzieś tak 30-45 minut. Najlepiej po pół godziny przekrój jakiegoś i będziesz widział. Później wyciągasz z gara żeby ostygły i zabierasz się [...]
[...] mleko jest ważnym źródłem. Z tego względu, jeśli nie będzie ono użyte w stanie ciepłym, należy je szybko schłodzić i przechowywać bez dostępu światła słonecznego, ponieważ pod jego wpływem inalctywuje się witamina B2. To samo dotyczy śmietanki, śmietany, kefiru, jogurtu, maślanki, a także wszelkich napojów mlecznych. Twarożek jest [...]
[...] odchudza mnie %-). W ubiegłym roku ta trasa uszczupliła mi zapasy napojów o ponad 4 litry. Ale wtedy było 30 st. ciepła , a może i więcej. Teraz poszło 2 litry. Woda pod kajakiem była , choć często niewiele. Niski stan wymusza ciągłe lawirowanie. W/g kilometrażu jest 120, a tak naprawdę trzeba jeszcze coś dodać . Zmieniony przez - [...]