SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne

Dziennik treningowy Bziu

temat działu:

Ladies SFD

słowa kluczowe: , ,

Ilość wyświetleń tematu: 524340

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4304 Napisanych postów 17985 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 282905
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12198 Napisanych postów 22049 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627681
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4304 Napisanych postów 17985 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 282905
Dyni nie obieras ze skorki

I do gofrow mozesz dac dwa jajka na 120gmaki mniej wiecej, albo jajko okolo 40-50g bialka
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4304 Napisanych postów 17985 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 282905
Paatik
Wow Matko! Ile to się gotuje do miękkości? godzinę?


20-30min
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12198 Napisanych postów 22049 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627681
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4304 Napisanych postów 17985 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 282905
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12198 Napisanych postów 22049 Wiek 54 lat Na forum 9 lat Przeczytanych tematów 627681
ok, tak zrobię. Czaję się na gofry i placki poki co.
Gdzieś czytałam zeby takie puree robić z pieczonej, ale juz nie bede do tamtych experymentów wracać.
Jak Kierowniczka mówi, zeby gotować to będzie gotowane:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
bziubzius Moderator
Ekspert
Szacuny 4304 Napisanych postów 17985 Wiek 36 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 282905
Z pieczonej mozna wiecej smaku wyciagnac, ale to ma wieksze znaczenie np do kremu z dyni, a do gofrow czy plackow to z gotowanej ok
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 1664 Napisanych postów 1846 Wiek 36 lat Na forum 2 lata Przeczytanych tematów 16821
Możesz też udusić na odrobinie tłuszczu, pod przykryciem. Ja taką zawsze jem :) Dzisiaj robiłam z kurczakiem, podlaną mleczkiem kokosowym i jeszcze z kukurydzą z puszki. Do gofrów wrzucałam kiedyś startą na malutkich oczkach marchewkę, dynię też na pewno tak można. W ogóle piżmową można jeść na surowo, ale nie próbowałam :D
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 5995 Napisanych postów 10061 Wiek 32 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 214367
Moje smaki uwielbiam wszystko co z dyni.

Ja nadal w tym sezonie nie widziałam nigdzie hokkaido. Mało popularna tutaj. Piżmowa jest wszędzie i całym rokiem ale mojej ulubionej hokkaido nawet w sezonie ciężko dostać.

""Doubt is enemy number one of progression"
Dziennik : http://www.sfd.pl/DT_MissInvincible-t1065640.html

Blog kulinarny: http://www.sfd.pl/[BLOG]_MissInvincible_w_kuchni-t1100371.html 

Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

Dołki w pośladkach, prośba o rady treningowe

Następny temat

Franii Dziennik Treningowy biegowo-silowy

WHEY premium