Szacuny
3637
Napisanych postów
31015
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
294310
ja w tamtym roku brałem cały rok w mniejszych dawkach 3-4 g przed treningiem ale też można w trochę większych koło 10 g cyklicznie i naprzemiennie z kreatyną
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
6
Witam zakupiłem sobie niżej wymienione suplementy: kreatyna trec cm3, activlab beta-alanine, carbo z olimpu, omege3, mzb oraz olimp vita min multiple sport. Moja aktywność fizyczna to 3x trening silowy oraz w dni nietreningowe aeroby 30-45 minut. I teraz tak: jak zalecacie dawkować ww suplementy? Czy w.w. suplementy mogą mieć negatywny wpływ na ttrądzik? Bardzo długo z nim walczę teraz zostały już praktycznie same przebarwienia i jakieś pojedyncze jednostki i niechcialbym aby to nawróciło. Z góry dziękuję za odpowiedź na 2 wspomniane pytania.
Szacuny
4
Napisanych postów
246
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
1871
Wiem że to temat o dawkowaniu supli ale jestem ciekawy bo może tutaj mi pomożecie. Czy jak ktoś po niecąłym roku masówki chciałby redukować to warto zaopatrzyć się w BCAA? Wiecie nie chcialbym stracic swoich wypracowanych przez rok miesni , szczegolni ze nie wpadlo ich tak duzo. Takze czy powinienem zakupic obojetni ejakie bcaa? Czy jednak nie mam co sie martwic jak bede codziennie dostarczal białko? Ktos tu jest znawca?
Zmieniony przez - gobbi w dniu 2015-04-20 00:25:14