Szacuny
4
Napisanych postów
76
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
913
Siemanko,
to ja mam pytanie o Agmatynę i Cytrulinę z UNS. Kupiłem i chcę przywalić z nowym cyklem, ale zastanawiam się czy pić to też w dnt - jak wskazuje producent - czy tylko w dt? Wydaje mi się, że o ile cytrulinę jeszcze można, to przy agmatynie mija się to z celem. No ale podpowiedzcie mi proszę. I jakie dawki na początek? DT: 1 miarka (600mg) Agmatyny + 1 miarka Citrumala (3g) przed treningiem i 1 miarka Citrumala (3g) po treningu. DNT: 1 miarka Citrumala (3g) w ciągu dnia?
Zmieniony przez - Cookiee w dniu 2015-01-02 09:54:24
Zmieniony przez - Cookiee w dniu 2015-01-02 09:55:11
Zmieniony przez - Cookiee w dniu 2015-01-02 09:59:38
Szacuny
51
Napisanych postów
1295
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
24734
Zacznij od 0,5g agmy i 3g cytruliny bo mnie dobrze robiło już od 0,5g agmatyny solo. I zwiększaj powoli jedno lub drugie po paru treningach znajdziesz złotą proporcje dla siebie. Nie przekraczaj 1-1,5g agmatyny bo może pogonić do kibla. Od pewnego pułapu też więcej pomperów = słabsza pompa więc nie ma też co dawać za dużo bo efekt będzie odwrotny.
Szacuny
4
Napisanych postów
76
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
913
Ok, a powiedz mi, czy Ty to ładowałeś razem przed treningiem, czy dwa osobne szejki z agmatyną i cytruliną wypite w jakichś odstępach czasu, 5-10 minut? Może to nieco głupie pytanie, ale nigdy nie łykałem dwóch płynów przed czy po treningu i nie wiem, czy ma to jakieś znaczenie czy ja to razem w szejku rozmieszam czy wypiję osobno? Będę do tego łykał jeszcze beta-alaninę i argininę, bo tej trochę mi zostało jeszcze. No ale to kapsy są, więc popiję agmatyną albo cytruliną.
Szacuny
21
Napisanych postów
846
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
7861
Jaki spalacz warto jeszcze wziąć przed Revex 16 ?Rok temu brałem Man - Scorch ale miałem teraz pół roku przerwy od ćwiczeń więc redukcję zaczynam od początku. Dieta jest jadę już miesiąc na samej diecie LC
Szacuny
4
Napisanych postów
76
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
913
K_PS
Wszystko możesz razem, w jednym szejku wymieszać i wypić
Vaadeer
No na poczatek spróbuj walnąc 3g argi 3g cytru 0,5g agmy i powinno być super. Mieszaj razem wszystko .
OK. Dzięki Panowie. Zobaczymy co to jest ta agmatyna, bo kilka osób wychwala na siłowni, że podobno taka ostra pompa jest po tym, znacznie bardziej niż po argininie. Sprawdzimy to i regenerację na cytrulinie. :)