Szacuny
12
Napisanych postów
1069
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9614
A jakie korzyści zatem mam z dodatku mulitiwitaminy do wody, oprócz poprawy smaku ? ;D I może spytam tak kiedy najlepiej tą witamine C brać ? Dodaję ją także z tego powodu bo mam problemy z łokciem i może pomoże ;D
Jak jest trudno, to znaczy że idzie w dobrą stronę....
Szacuny
12
Napisanych postów
1069
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9614
Czyli nie warto dodawać tego do wody. Myślałem że poprzez dodanie tego będę uzupełniał witaminy które stracę razem z potem, przez co samopoczucie i regeneracja będzie lepsza. A wit. C będę brał rano pół i wieczorem przed snem drugie pół tabletki ;) Dzięki za pomoc ;)
Szacuny
12
Napisanych postów
1069
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9614
Znaczy pytam tak o te witaminy, bo je za darmo dostaje. Więc skoro jest taka, okazja to chciałem je do wody podczas treningu dorzucić a wit. c do śniadania i kolacji. A o izotoniku myślałem by samemu zrobić, chciałem dać 1 tabletkę musującą tych witamin + miód + cukier + sok pomarańczowy/pomarańcz.
Szacuny
2
Napisanych postów
172
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
5337
Mam pytanie odnośnie BCAA Biore 10gr /kg przed i po treningu + 25gr w trakcie treningu rozpuszczone w wodzie.
Czy wliczać te kcal do bilansu? Jak taka duza ilość ma sie do białka. Na redukcji jem 2,5gr /kg i nie wliczam białka z warzyw. Czy z BCAA normalnie wliczac ?