Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
28
Super dzięki za odpowiedź na moje pytanie... paranoja. Czy może mi ktoś kompetentny odpowiedzieć w jaki sposób to dawkować przy treningu zaraz po przebudzeniu? Z góry dziękuję za rzeczową odpowiedź.
Zmieniony przez - kwakier w dniu 2014-10-01 16:45:00
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
28
Paranoja, może lepiej idź z powrotem do podstawówki nauczyć się czytania ze zrozumieniem i nie zaśmiecaj forum. Moderatora proszę o usunięcie mojego posta i bezsensownych postów dextera.
Szacuny
394
Napisanych postów
24621
Na forum
12 lat
Przeczytanych tematów
105095
kwakier
Paranoja, może lepiej idź z powrotem do podstawówki nauczyć się czytania ze zrozumieniem i nie zaśmiecaj forum. Moderatora proszę o usunięcie mojego posta i bezsensownych postów dextera.
Pomyśl zanim rzucisz kamień. Weź do rączek to twoje hmb i przeczytaj uważnie ulotkę na której na pewno będziesz miał dawkowanie
Szacuny
5
Napisanych postów
1205
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
18014
Siema nie chce zakładać nowego tematu co poradzicie za spalacz myślałęm cos z yoha aktualnie kończe granat i srednio pobudza a o to głównie mi chodzi dodam że kofa na mnie średnio działa jedynie gera itp micha trzymana i treningi też poprostu chce coś pobudzającego i może troche fetu pomoże spalić :D
Szacuny
5
Napisanych postów
1205
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
18014
coś dostępnego w sfd z yohambina?;d co tego z primaforce chyba niema ew co sądzisz o black bombs doriana lub ten lipo 6?;d daje rade jakoś jesli chodzi o pobudzenie?
chodzi o to https://sklep.sfd.pl/Nutrex_Lipo-6_Black-opis3392.html
Zmieniony przez - Fabik w dniu 2014-10-02 17:12:01