Szacuny
213
Napisanych postów
22991
Na forum
16 lat
Przeczytanych tematów
173464
Tak ciężko zajrzeć na byle jaką stronę apteki?
Informacja żywieniowa 1 porcja (12g + 150ml wody)
Hydrolizat kolagenu 10 g
Natywny kolagen typu II 5 mg
Witaminy i składniki mineralne:
Witamina C 12 mg (15%*)
Witamina B6 0,21 mg (15%*)
Wapń (z Calci-K™, Albion) 210 mg (26,25%*)
Fosfor (z Calci-K™, Albion) 105 mg (15%*)
Magnez 56,25 mg (15%*)
Mangan (z chelatu aminokwasowego Albion®) 300 mcg (15%*)
Miedź (z chelatu aminokwasowego Albion®) 150 mcg (15%*)
Szacuny
0
Napisanych postów
1
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
997
Panowie mam takie pytanie. Orientujecie sie jaki stosunek i wpływ ma gainer na przyswajalność żelaza przez kobiete? Moja dziewczyna ma anemie i kupiłem jej ostatnio gainera, ale ona zastanawia się czy nie będzie miał negatywnego wpływu na przyswajalność żelaza (powód anemii) bo w internecie pisze że trzeba ograniczyc białko słodycze kawe herbate itp... Nie wiem co mam jej doradzić więc pytam
Jest liderem w tym dzialeSzacuny
17764
Napisanych postów
132961
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
1464624
gainer to białko (ok10-30% ) zależy co kupi i ok 70% węgli w sporej mierze mogą to być zwykłe cukry proste. Jakby tak patrzeć to by człowiek nic nie zjadł bo w mięsie jest białko w jajach tez. raczej ma znikomy wpływ
Kurioza jak chcesz to sobie flexita kup od nutrenda
Zmieniony przez - anubis84 w dniu 2015-02-25 10:26:49
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
5
Napisanych postów
143
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
4407
Witam,
Przechodzę na redukcję. Zaopatrzyłem się w meltdowna2. Zamierzam zacząć stosować pod koniec redukcji. Dawkować będę odpowiednią ilość (jestem w trakcie sprawdzania ile na mnie działa) w DT rano oraz przed treningowo oraz w DNT rano. Mam tylko problem z tym jak dostosować dietę. Gdzieś widziałem wzmiankę aby nie spożywać węglowodanów po zażyciu. Mógłby ktoś napisać ile przed posiłkiem i jakim (makro) dawkować VPX ? Wiem że nie ten dział ale nie chce dla błahostki zaśmiecać forum, jak dobrać proporcję makro na redukcji? 2,0/1/0/reszta (Białko/Tłuszcze/Węgle) na kilogram masy ciała będzie dobrze ?