Szacuny
12
Napisanych postów
1069
Na forum
11 lat
Przeczytanych tematów
9614
Na teście widziałem że bardzo zachwalaliście MuscleTech Nano Vapor Performance Series ? Czy nad jest wart kupna czy już skład został zmieniony na gorszy ?
Jak jest trudno, to znaczy że idzie w dobrą stronę....
Szacuny
167
Napisanych postów
4456
Na forum
22 lat
Przeczytanych tematów
65793
Szukam jakiegos pompera, zalezy mi na polaczeniu aakg+agmantyna bez zadnych "kopaczy". Widzialem, ze chwalony jest doubl impact od IHS, ewentualnie jakies inne propozycje? Z gory dzieki.
Szacuny
4562
Napisanych postów
36004
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
264000
__Logan__
Szukam jakiegos pompera, zalezy mi na polaczeniu aakg+agmantyna bez zadnych "kopaczy". Widzialem, ze chwalony jest doubl impact od IHS, ewentualnie jakies inne propozycje? Z gory dzieki.
Tak jak sam piszesz, masz gotowy dobry produkt - Double Impact.
Możesz też sam zmajstrować pompera z pojedynczych składników, kluczem będzie Agmtyna i Cytrulina (obie masz np. z firmy UNS), jak masz więcej kasy to możesz też dorzucić AAKG
Szacuny
20
Napisanych postów
546
Na forum
13 lat
Przeczytanych tematów
4921
Chodze na siłownie między prerwami w zajęciach bo po zajęciach na uczelni chodzę do pracy i nie mam czasu lub nie tyle czasu co chęci robic sobie posiłek przedtreningowy i tu pytanie jaki suplement byście polecili przed treningiem. Myślałem o Mass XXL treca ale czy jest coś tańszego i podobnego? I ile przed treningiem i w jakiej ilości to brać?
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
10 lat
Przeczytanych tematów
28
cześć, zakupiłem HBM revolution, mam mały problem z dawkowaniem. Według ulotki powinienem brac dawke po przebudzeniu po treningu i przed snem. jak dawkowac w przypadku gdy ćwiczę zazwyczaj max. godzine po przebudzeniu (brak innej możliwości)? Pominąć dawkę poranną? dzięki z góry za odpowiedź.