nie mam jednego ulubionego, bo dosyc szybko mi sie nudza...mam
-bialka Sfd - tu testuje czasem rozne smaki , sa ok ale nie sa to bialka zeby sie nimi delektowac -
Whey Protein Complex lubie ze wzgledu na to ze nie sa za slodkie, sa lekkie nie zalegaja, dobrze wchodza ale na tyle ile kosztuja to zdecydowanie powinny lepiej smakowac,
-Whey c6 jakis czas temu mieli zaj**isty smak czekoladowy i gdzies miałem to czy tam jest troche bialka innego niz na etykiecie o ile w ogole tak bylo, ale cos sie zmienilo ze smakiem, obecnie mam maslo czekoladowe z ciekawosci kupilem jako odskocznie ale nie jest to smak masla orzechowego a po prostu orzechowy , srednia w smaku
z XXl nutrition bo maja ciekawe smaki,jedno dla urozmaicenia sie przydaje mam brzoskwinia-mango fajne urozmaicenie ale do wypicia raz kiedys,
-Trec whey 100 wanili b.dobre ale to nie to czego szukam..
a szukam jakiejs czekoladowej o pewnym skladzie bo ten smak podchodzi mi najlepiej,
smak rzecz gustu, kazdy ma inny, z rzeczy istotnych odczuwalnych to ewentualne problemy gastryczne czy temu podobne,o tym mozna jeszcze opinie przekazac, jednak inne jak temat skladu to juz tylko teoria , dopóki badania nie pokaza co jest w srodku to mozemy tylko pogdybac
Zmieniony przez - wincol w dniu 2015-04-03 23:44:31