Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 6 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 284628

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 230 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6891
no to nie ma żadnych przeciwwskazań do takiego rozpuszczania tylko pilnuj żeby sie winko nie zrobiło i będzie git
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 65 Napisanych postów 6280 Wiek 28 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 53732
Chodzi o to że wole mieć już wszystko rozpuszczone i wypić w drodze do kuźni, niż męczyć się z tym w szatni i czekać aż zacznie działać.
Gdzieś natrafiłem na jakiś stary artykuł żeby kreatyny nie zostawiać rozrobionej w wodzie i teraz mam takie rozkminy

Uwaga, moje wypowiedzi zawierają dozę ironii i proszę nie brać ich na poważnie, ponieważ nie odpowiadam za krzywdy moralne.

They see me rollin...
They hatin...

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 16 Napisanych postów 230 Wiek 30 lat Na forum 10 lat Przeczytanych tematów 6891
kiedyś robiłem podobnie bo zabiegany itd i żądnych skutków ubocznych nie było;p Pij ile wlezie:D ewentualnie kup fotki foliowe i wsypuj cały zestaw na trening do jednej i masz pod ręką wsio, spadam na rower, Pompa!
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 22 Napisanych postów 964 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 7500
JEST dostep gdzies w sieci lub tu do artykulu/ksiazki typu ENCYKLOPEDIA SUPLEMENTOW? Z fachowym pismiennictwem mnie interesuje
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
na forum tylko taki mamy
https://sklep.sfd.pl/wiki/indeks.html

W/w info znajdziesz wszędzie

Fachowe to mogą być badania.

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 188 Wiek 38 lat Na forum 11 lat Przeczytanych tematów 2256
Cześć,

- co myślicie o produkcie Activlab Stamina Booster zamiast bcaa i przedreningowki ? (pasuje mi ze wzgl. na brak kofy- po której źle się czuję)
https://sklep.sfd.pl/ActivLab_Stamina_Booster_-opis27894.html
- jak z dawkowaniem tego produktu ? 20g przed treningiem ? 10g przed i 10g w trakcie ? Czy moze jeszcze jakos inaczej ?

- Czy lepszy rozwiązaniem będzie kupić oddzielnie bcaa, BA i Arginine i mixowac ?
- Wtedy np w DT 10g bcaa, 5g BA i 5g Argininy i w DNT 2x 2g BA ? Czy jakies lepsze pomysly ?

- Czy lepiej dziala wieksza dawka Argininy czy Arginina+Cytrulina / Arginina+Agmatyna ?

Ktos robil podobne eksperymanty ? Chetnie przeczytma wszelkie opinie. Dzieki.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
W odzie nie powinno się nic stać kreatynie bcaa itp, aby tylko na słoncu nie stało i w gorącym miejscu,

JamesEnlightened albo 20g od razy albo 10 przed 10 w trakcie choć jeśli chodzi o przedtreningówkę to bym osobno kupił bcaa i pompery, każdy inaczej reaguje na aakg, cytruline czy agmatyne, sam musisz zobaczyć co najlepij na Ciebie działa. ]

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Specjalista
Szacuny 51 Napisanych postów 1295 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 24734
JamesEnlightened
Cześć,

- co myślicie o produkcie Activlab Stamina Booster zamiast bcaa i przedreningowki ? (pasuje mi ze wzgl. na brak kofy- po której źle się czuję)
https://sklep.sfd.pl/ActivLab_Stamina_Booster_-opis27894.html
- jak z dawkowaniem tego produktu ? 20g przed treningiem ? 10g przed i 10g w trakcie ? Czy moze jeszcze jakos inaczej ?

- Czy lepszy rozwiązaniem będzie kupić oddzielnie bcaa, BA i Arginine i mixowac ?
- Wtedy np w DT 10g bcaa, 5g BA i 5g Argininy i w DNT 2x 2g BA ? Czy jakies lepsze pomysly ?

- Czy lepiej dziala wieksza dawka Argininy czy Arginina+Cytrulina / Arginina+Agmatyna ?

Ktos robil podobne eksperymanty ? Chetnie przeczytma wszelkie opinie. Dzieki.

Ostrovit Pre Amino powinny bardziej spełnić twoje oczekiwania, Bcaa, hydrolizat i pompery , i 0 kofy.
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 21 Napisanych postów 846 Wiek 38 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 7861
Ponawiam pytanie, Jak najlepiej dawkować Clenburexin z Treca ? Jestem w 4 miesiącu redukcji. Dieta LC . Moja waga to 93kg
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
a rano 2 przed treningiem w nietreningowe 2x2

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

-GAINER, odżywki na mase BEZ ĆWICZEŃ

Następny temat

BCCA xplode+CREATYNA xplode+Olimp PROVIT+CARBONOX

Spalanie
Polecane artykuły