Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 6 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 284676

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
a co dokladnie robisz jak mozna wiedziec?

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 673 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12593
Praca w zakładzie kamieniarskim
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25080 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415152
a jak wyglada ogół diety bo jeden posilek nic nam nie mówi...a porcja bcaa nie za wiele pomoże jeżeli odżywianie nie będzie prawidłowe ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 6 Napisanych postów 673 Wiek 32 lat Na forum 13 lat Przeczytanych tematów 12593
6:30 musli + rodzynki10g +orzechy włoskie 10g
11:00 3 jajka +100g chleba razowego
14:00 banan
17:00 obiad domowy (najczęściej 300g ziemniaków + 100-150g mięsa)
20:00 twaróg 125g+rodzynki10g +orzechy włoskie 20g
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
flex1976 Trener Personalny Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 9162 Napisanych postów 83467 Wiek 49 lat Na forum 19 lat Przeczytanych tematów 705718
Kiepsko

TRENINGI KATOWICE

KONTAKT-KONSULTACJE
https://www.instagram.com/bestbodysebastianszmit/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Chce spalić niepotrzebny fat, 25% BF
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 3103 Napisanych postów 25080 Wiek 43 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 415152
nie dosyc ze fatu nie spalisz jak trzeba to miesnie stracisz,
bardzo kiepsko to wyglada,
załoz w dziale odzywianie temat z poprawiana juz dieta i popros o ocene/poprawe,
na takiej rozpisce daleko nie zajedziesz, szkoda tracic czas , trzeba dzialac i to zmienic szybko
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 543 Napisanych postów 1749 Wiek 44 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 662882
Panowie takie pytanie.
Od dawna pijam białeczko ON Gold 100%, ostatnio na próbę Trec Whey 100%.
Nigdy nie miałem "naszego" białeczka SFD.
Czy przyswajalność i skład tego białeczka będzie prawie taki sam jak tych powyżej. Nie ukrywam, że z SFd wyjdzie ok 150 zł za 2,1 kg a za ON muszę dać ponad 200.
Dodam, że mam skrupulatnie przestrzegam diety, rozpiski, itp więc czy nie ma w tym SFD jakiś dodatków, które mogą negatywnie wpływać na redukcję.

No i czy brać:
WPC protein plus
Complete protein plus
WPI Isowhey Instant ?

Zawartość białka podobna. W jakim przypadku warto byłoby zainwestować w to trzecie białeczko?

Dzięki
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 4562 Napisanych postów 36004 Wiek 35 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 264000
Tygrysekk
Panowie takie pytanie.
Od dawna pijam białeczko ON Gold 100%, ostatnio na próbę Trec Whey 100%.
Nigdy nie miałem "naszego" białeczka SFD.
Czy przyswajalność i skład tego białeczka będzie prawie taki sam jak tych powyżej. Nie ukrywam, że z SFd wyjdzie ok 150 zł za 2,1 kg a za ON muszę dać ponad 200.
Dodam, że mam skrupulatnie przestrzegam diety, rozpiski, itp więc czy nie ma w tym SFD jakiś dodatków, które mogą negatywnie wpływać na redukcję.

No i czy brać:
WPC protein plus
Complete protein plus
WPI Isowhey Instant ?

Zawartość białka podobna. W jakim przypadku warto byłoby zainwestować w to trzecie białeczko?

Dzięki

Śmiało możesz brać

ja wziąłbym https://sklep.sfd.pl/SFD_Wpc_protein_plus-opis3653.html

Co do różnić... jedyne jakie odczujesz względem ON to troche gorsza rozpuszczalność i piana.
Różnica będzie jeszcze w smaku ale to wiadomo, choć mi osobiście wpc sfd bardzo smakuje

IMO spokojnie możesz zamienić na WPC SFD, ja już od jakiegoś czasu nie kupuje droższych białek, a braki uzupełniam sfd

ZAPRASZAM NA MOJEGO BLOGA: http://www.sfd.pl/[BLOG]_K_PS_w_kuchni-t1081825.html

"WE FIGHT. THAT IS HOW WE WIN, THAT IS HOW WE DIE."

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Szacuny 213 Napisanych postów 22991 Wiek 13 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 173464
Różnica będzie w smaku i rozpuszczalności. Tak czy inaczej jeżeli tylko masz możliwość zamien to na zwykłe jedzenie.

"That's not normal because we don't want to be normal.
Normality is what weak people call living. I call it death."

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

-GAINER, odżywki na mase BEZ ĆWICZEŃ

Następny temat

BCCA xplode+CREATYNA xplode+Olimp PROVIT+CARBONOX

Spalanie
Polecane artykuły