Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

!!! Pojedyncze pytania o dawkowanie supli vol 6 !!!

temat działu:

Odżywki i suplementy

słowa kluczowe: , , ,

Ilość wyświetleń tematu: 284559

Nowy temat Temat Zamknięty
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
TomQ-MAG Fizjoterapeuta Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
infernol
shock therapy ile po posiłku? bo wiem że to raczej nie zbyt zdrowo ale lubie ćwiczyć bezpośrednio po i nie wiem czy taki wariant jeszcze z przedtreningówką to aby na pewno dobry pomysl

Nie zdazy sie rozejsc po kosciach, minimum 1h po, 30min przed silka

Prowadzenie on-line, trening, dieta, suplementacja dla zaawansowanych kontakt
https://www.instagram.com/tomq.bb/ 

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2242 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42188
Panowie jak oceniacie produkt z firmy BPI a-hd 28kaps ? stosował ktoś ? jakieś opinie ( nic nie mogę konkretnego wygrzebać ) , czy jest on bezpieczny ? nie chcę się rozczarować jak z go-nads-em który zjechał mi stawy ...
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 12449 Napisanych postów 161900 Wiek 36 lat Na forum 17 lat Przeczytanych tematów 1240296
sam kiedys w niego celowalem, to jak analizowalem sklad nic nie bylo takiego podejrzanego.
chyba, ze ma gratisy, ale patrzac na firme watpie

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 15 Napisanych postów 2242 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 42188
oki , nie chcę powtórki ze stawami go-nads tak mi je wysuszył że do dziś czuję je jeszcze , nic mi tak nie zjechało stawów jak on , lata temu jak spróbowałem wina to nawet wino się nie równa temu wynalazkowi jeśli chodzi o spustoszenie z organizmem .
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
musiales sie wstrzelic w dobra podsypke

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 50 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1463
MAM: TCM Activlab + IHS Double Impact+ Beta Alanina. waga 72kg.
Jak dawkować i kiedy?

Model: DT: Double Impact 1porcja+ TCM 5g Przed i TCM 5g+ Beta Alanina 4g Po
DNT: TCM 5g czy 10g? + Beta Alanian 4g Rano czy rozbić

To podałem tak na oko ale prosze o sprostowanie:)
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Ekspert
rozpisales dobrze, w dnt 5g kreastyny starczy

...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 50 Wiek 33 lat Na forum 12 lat Przeczytanych tematów 1463
Jeszcze pytanko odnosnie BA. Poczytałem troche, że branie przed i po treningu może się przyczynic do wzrostu jej poziomu w miesniach,

W porządku bedzie jeśli wezmę BA w DT: 2g przed + 3g po i DNT: 3g Rano ? Wychodzi w Dt:5g okolotreningowo i 3g w DNT. JEst szansa ze poprawi to troche stężenie karnozyny?
...
Napisał(a)
Zgłoś naruszenie
anubis84 Instruktor Marcin Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 17764 Napisanych postów 132961 Wiek 40 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1464624
po jakimś czasie na pewno tak

Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.

Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Temat Zamknięty
Poprzedni temat

-GAINER, odżywki na mase BEZ ĆWICZEŃ

Następny temat

BCCA xplode+CREATYNA xplode+Olimp PROVIT+CARBONOX

Spalanie
Polecane artykuły