[...] niedopuszczalne dodatki - od czasu do czasu jasne - ale coś mi mówi, że na stopień przetworzenia powinieneś zwrócic uwagę... Taka babska intuicja:) Podarowałabym sobie rodzynki - wiórki lepsze, już chyba nawet śliwki suszone, daktyle, morele mają więcej składników odżywczych - minerały- niż rodzynki. Ale to też tak na zasadzie, ze gdybys [...]
[...] tak żeby organizm się przyzwyczajał. Jak już będziesz mieścił wszystko to jedz według planu. Jak nie masz siły czegoś wcisnął to zawsze w pogotowiu zostają orzechy lub/i rodzynki. Zamiast na siłę cisnąć torbe ryżu, to jesz rodzynki i orzechy które nie zapełnią Ci żołądka a podbiją kalorie. Jednak nie rób tak stale tylko od czasu do czasu jak [...]
ŚNIADANIE ok. 550kcal 18\10\141 1. Płatki owsiane (60g=200kcal) z mlekiem 2%-owym (200g=100kcal) + Płatki kukurydziane do smaku (10g=36kcal) - Kukurydziane wywal, rodzynki masz dla smaczku. 2. Rodzynki (50g=140kcal) 3. Banan (250g=50kcal) - zamień na pomidor Dodaj oliwę z oliwek, jaja no i mleczko 200 ml 2% DRUGIE ŚNIADANIE ok. 450 kcal 16\15\56 [...]
[...] przygotowujesz ją dzień wcześniej) - jeszcze poważniejsze węglowodany uzyskujesz z owoców, a z tym to naprawdę ostrożnie. Celuj w owoce bogate w błonnik i pektyny: śliwki, rodzynki, jabłka (z ogryzkiem). Banany, gruszki i rodzynki mają więcej glukozy niż fruktozy i dlatego lepiej sprawdzą się przy wysiłku (szybciej się trawią) - do smażenia [...]
[...] tylko dodawaj/ zwiększaj aktywność fizyczną http://www.sfd.pl/%5Bart%5D_PIERWSZA_REDUKCJA__PRZYGOTOWANIE_DO_DIETY.-t681908.html Piotrek8509 wywal produkty : majonez / rodzynki / masło orzechowe / i kiszone na rzecz oliwy z oliwek / oleju kokosowego / MTC / ryż basmati lub brązowy / kasze , płatki owsiane najlepiej górskie Zmieniony przez [...]