nie będe oryginalny...trec i extensor to dla mnei czołówka :)tu faktycznie jak ****master pisze nie ma co zabardzo sie rzucać jakiej firmy...patrz na swój portfel i procentową ilość białka w odżywce...dostosuj to do swoich potrzeb
Tak jak już wspomniałem jeżeli chodzi o duże ilości bcaa a można nie wliczać jako ilość białka w diecie czyli 1 g aminokwasów doliczymy sobie jako 1 g białek w diecie ja tak robiłem przy ilościach żedu 30 i 40 g bcaa w ciągu dnia jednak jeżeli masz na myśli sam ładunek energetyczny liczony w kaloriach to tutaj bym w ogóle sobie tym głowy nie [...]
połącz ciężki ćwiczenia na masę z lżejszymi izolowanymi seriami i z większą ilością powtórzeń a tak wiele masy nie stracisz nawet przy ujemnym bilansie kalorycznym który musisz w tej sytuacji mieć, dodatkowo dodaj aeroby, zwiększ ilość białka w diecie i utrzymasz dużo masy a nawet intensywniej będziesz tracił tłuszcz.
Wszystko. Bo głodzisz się i organizm broni się jak przed kataklizmem.Trzeba policzyć zapotrzebowanie na kcal, obciąć jakieś 200-300 na początek i ćwiczyć. Jeść i się nie głodzić. Zbilansowac dietę, czyli dostarczać odpowiednią ilość białka, ww i tłuszczy. A tu, żeby uzyskać pomoc, trzeba wstawić ankietę i zrzut dziennika żywieniowego z po [...]
na saa jesli dieta jest dopięta suple sa zbędne ja stosuje białko,witaminy,i kreatynę cały rok ew bcaa około treningowo.ale jesli wszystko sobie dostarczasz to nie ma takiej potrzeby,ja biore bcaa bo trenuje na czczo (nie licząc bcaa) jeśli trenujesz po posiłkach to nie ma sensu wydawac kasy,pilnuj diety i aby dostarczyć swoje zapotrzebowanie kcal [...]
W sumie to masz racje Bul ale ilosc bialka zostaje ta sama!Czyli jest ok???Jak mi sie skonczy carbo to kupie gainera i bede pil tylko po treningu i bedzie najlepiej???
wtedy się zwiększa ilość białka w diecie lub stosuję dietę rotacyjną i metabolizm się znowu podnosi i daje to lepsze efekty niż fat burnery i l- karnityna/chyba że w dość znacznych ilościach- ale trzeba trochę kasy wydać więcej/.
no tak.. jak bedziesz jadł duzo to bedziesz rósł.. proste... no staraj sie aby w kazdym posiłku była odpowiednia ilosc białka wegli no i tłuszczy.. na początek wystarczy.. pozniej mozesz sie wspomóc jakimis odzywkami..
jeżeli chodzi o białko i bcaa to zasadnicza różnica, wysoka ilość białka w diecie podnosi ogólny metabolizm dlatego rozłóż porcje na kilka mniej więcej równych części w ciągu dnia, spożywaj ich mieszaninę najlepiej albumina jaja, koncentraty, izolaty, hydrolizaty białek serwatkowych/odżywki/, a bcaa pomagają spalać tłuszcz podczas treningu i nie [...]
za dużo węgli w diecie i błonnika, organizm nie jest przyzwyczajony i nie możesz sobie poradzić z taką nagłą zmianą dlatego dochodzi do wzdęć i wydymania brzucha. oczywiście za duża ilość białka tez jest tego powodem.
Strasznie niska ilość białka. Na redukcji zaleca się zwiększyć podaż protein nawet do 3g/kg beztłuszczowej masy ciała, dzięki temu Twój organizm będzie pobierał więcej aminokwasów z pożywienia, nie z mięśni, reasumując taki manewr zoptymalizuje działanie antykataboliczne. Gęstość odżywcza, jakość pożywienia również ma znaczenie, w Twojej diecie [...]
na jakimkolwiek dopingu - dieta musi byc ulozona pod niego wlasnie oraz pod twoje indywidualne cechy ...tutaj na pewno zwiekszylbym ilosc bialka ale to mam nadzijee wiesz - sprobowalbym takze innego cyklu - tylko winstrol masz zamiar brac ? tequilla.mafia.suple.hardcor.pl
[...] to połączyc z propionatem ale własnie mam ten problem z wagą waże 64 a powinienem 60 a tłuszczu prawie wcale niemam wiec i zbijac niema z czego zostaje tylko odwodnienie , a kazdy dodatkowy kilogram to dla mnie bardzo dużo :( wiec prawdopodobnie zostane przy samym winstrolu i pewnie zwieksze ilosc białka skoro tak radzisz Dzieki z pomoc
Nebhe produkty nasycają się wodą bądź ją oddają, ilość białka, węglowodanów bądź tłuszczy się w nich zmienia, gdy przypalisz białko, bądź przyrządzasz produkt w tłuszczu (nasiąka nim). Wtedy kaloryczność zmienia się nieznacznie. Oczywiście mięso przygotowuj tak by nie przypalało się, będzie zdrowsze i bardziej wartościowe. Natomiast co do smażenia [...]