Po pierwsze nie uwazam sie za madrale, po drugie nie przepisalem tylko skopiowalem podajac zrodlo, po trzecie niczego nie krytykowalem, bo to nie moj artykul, po czwarte o tluszczach jest pelno postow a ten art. mial byc tylko ciekawostka. Dla tych co nie wiedza a wiec pewnie dla Ciebie: na surowo spozywamy oleje z duza zawartoscia kwasow [...]
witam cel to masa tak?? sniadanie: 100 g płatków owsianych 2 lub 3 jajka (ja dodałem 2) 1/3 szklanki mleka (z 70 ml) Cynamon Miód 2 łyżki (20 g) 5 g oliwy do usmażenia (łyżeczka) Białko - 27 g (z tego 15 g zwierzęcego) WW - 82 g Tłuszcze - 24 g Wartość kaloryczna - 655 kcal ok 2 sniadanie: tu nie wiem moze 2 kanapeczki z serem i jogurcik jakis [...]
[...] po 50 kalorii tygodniowo do rozkładu. Jak wdrożysz się w trening siłowy - to i zaczniesz głodnieć. Stawiaj bardziej na tłuszcze zwierzęce - masło, masło klarowane do smażenia (nie smaż na oliwie), tłuste mięso. Tak żebyś miała procentowo 70 zwierza do 30 roślin. Nie wiem na ile jesteś obznajomiona z solidnymi ćwiczeniami wielostawowymi - [...]
[...] poprosimy w ten sposób wraz z ankietą http://www.sfd.pl/ZRZUT_DIETY_JAK_ZROBIĆ_ANKIETA_i_REGULAMIN_DZIAŁU.-t922822.html plus zmień makro - zamiast rozkładać je procentowo - 2 g bałka na kg masy ciała, 1 g tłuszczy, reszta ww. I wpisuj surowe produkty - nie pierś smażona bez panierki tylko mięso z piersi kurczaka plus tłuszcz użyty do smażenia.
Ty, ale na tłoczonym na zimno nie smażyłeś mam nadzieję?%-) jak do smażenia to kokos albo oliwę weź ;-) Film chętnie bym zobaczył, znając poprzednie doświadczenia:-D
tez nie lubie arabusów ani zydow ani innych*****cow. to zaden problem ja soibie moge wstrzykiwac zwykly olej do smazenia w bicka i za 2 tygodnie bede mial 55 w obwodzie; slyszalem ze tak robia niektorzy zdesperowani wiezniowie gdy nie maja przez dluzszy czas dostepu do koksów
prawda z tym olejem ale nie radze probowac to prowadzi do kalectwa; synthol to tez olej tylko rozsadnie dawkowany moze zniwelowac niedoskonalosci umiesnienia (tak jak to robią najlepsi zawodowcy), a w rekach idioty to zabojstwo; a olej do smazenia zwieksza obwody, ale pozniej rujnuje struktury miesni i nic dobrego z tego nie ma- kiedys czytalem o [...]
[...] się z tego taki okrągły "placuszek" , możesz go na wierzchu posmarować dżemem słodzonym fruktozą i pycha w gębie tylko przypadkiem nie dodawaj żadnego tłuszczu do smażenia, wszystkie zmieszane składniki dadzą taki dobry smak, że posmak tłuszczu by go tylko popsuł nie mówiąc juz o podniesieniu kcal posiłku :)) nie ustawiaj zbyt wysokiej [...]
Ja sie zabardzo nie znam na tym ale mam specjalna oliwe z oliwek do smazenia ktorej uzywam przy miesach czyli 2 razy dziennie około 3 łyzek. A moze mi napisac ile tych wegli ma byc 400? 380? 360?
[...] 100g lub ziemniaki 300g -pierś kurczaka, schaboszczak lub noga kurczaka- 200g, w piątki jakaś rybka(karp. dorsz, pstrąg, itd.) -olej kujawski - ( do smażenia) - napój mleczny (DANVIT Danona) ok. 18.30 odżywka wysokowęglowodanowa i BCAA 20.00 Trening ok. 60 minut Po treningu odżywka wysokowęglowodanowa i banan V. Kolacja [...]
[...] ten sposób nie jest najlepszy bo dziś czułam sie masakrycznie słabo.. także wiem że musze zwiększyć ilość kcal - ale o ile i co najlepiej jeść????? nie wiem jak wyliczyć zapotrzebowanie.. jem około 120 węgli, 85-100 białka i tłuszczy około 30 - ale bez oliwy której odrobinę dodaję do smażenia na teflonie a której nie wliczam w kcal..
[...] swój organizm to okej :) . Te batony muslli składające sie z płatków owsianych to różne są te niby fit :) Przeczytaj dokładnie skład czy nie ma cukru itd itd . Okej co do smażenia pytałem z ciekawości :) . Chleb jak jest dobry , a nie z oszukanym składem to jest okej :) . Co do twojego głównego pytania napisałem Węgle po treningu mozesz dać [...]
masło - o ile dobrej jakości jak najbardziej. Co do smażenia na oleju - lepiej zaopatrzyć się w PAM, albo dobrą patelnię i smażyć na suchej. A dietę uzupełnić w oliwę z oliwek, lniany, tłuste ryby, orzechy czy coś w tym stylu
Standardowo i niezmiennie,albo z grilla lub gotowany z warzywami.Mozesz tez smazyc na dobrej patelni z oliwa z oliwek w ilosciach takich zeby patelnia nie była sucha.Ostatni wariant(nie znaczy ze najgorszy) to olej do smazenia PAM.Psikasz nim mieso lub to na czym smazysz...
[...] trybu życia. Następnym razem, jak będziesz wrzucał dietę, to jeśli smażysz kurczaka to wpisujesz '"mięso z piersi kurczaka", "mięso z ud kurczaka" plus tłuszcz użyty do smażenia - to co jest w bazie jako "smażona pierś z kurczaka bez panierki" to gotowiec, nie wiadomo ile ktoś dodał tłuszczu i jakiego. Podejrzewam, że to wynik mojego [...]
[...] 32.4% WW – 308.8g – 1235.2 Kcal – 57% Tłuszcze – 17,8g – 160.2 Kcal – 7.4% Pozostałe 3.4 – tłuszcze do smażenia do wszystkiego dochodza jeszcze wazywa do posilku IV, nie wiem ile to ma (taka mieszanka chinska, jeszcze musze poszukac) pozdro haaron <BANG!> YoU'rE DeAd, [...]
[...] "jajecznica bez tłuszczu" itp. Nie wiesz, ile tam było dokładnie mięsa, tłuszczu , panierki itd. Waż i wpisuj sam wszystkie składniki po kolei - użyte mięso, tłuszcz do smażenia i inne. Różnica pomiędzy gotowcem, a własnym posiłkiem może się okazać całkiem spora... O komponowaniu posiłków już pisałam - to jest do poprawy. Samo białko w [...]