Szacuny
17708
Napisanych postów
132171
Wiek
39 lat
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
1460727
co do sushi dla mnie największy problem to ryż, moze dlatego ze nigdy go nie robiłem a reszta pokrojenie łososia, awokado czy jakiś ogórek, zawiajnie to nei problem dla mnie, około godziny trzeba gdzieś poświęcić, ale ile kasy zaoszczezone, w smaku abrdzo podobne. Za 100 zeta to tyle tego można narobić ze się nie przeje.
Gdyby ilość pieniędzy, jakie posiadamy, zależała od tego, jak traktujemy innych ludzi, bylibyśmy milionerami.
Szacuny
4304
Napisanych postów
17985
Wiek
36 lat
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
282905
ja własnie aż tak sushi nie kocham, ale jakoś mnie osttanio naszło do ładowania wegli idealne zwłaszcza takie w odmu zrobione, bo wiem, co mam w środku
no i ja nie tknę sushi z surowa rybą, staje mi w gardle
ja jak sushi to z pieczonym łososiem jak pizza to z szynką parmeńską i rukolą