-10% NA NIEPRZECENIONE PRODUKTY KOD:PROMO10 - SPAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Robimy masę

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 556182

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 3 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 25
Czy jest jakiś odpowiednik Vitargo na rynku tyle że tańszy??
Z góry dzięki za odpowiedź.
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 10 Wiek 33 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 212
bardzo mi ten artykuł pomógł w układaniu diety. tylko jak dla mnie to za dużo białka 2.75 <wow> szkoda wątroby.
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6336 Napisanych postów 78229 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 768248
Nie ma koniecznosci stosowania takich ilosci bialka. Wazna jest obserwacja organizmu i wyciaganie wnioskow.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 37
witam
Mam prosbe czy jest ktos w stanie doradzic mi jakie mam uzywac suplementy doradzono mi zakup gainera do tego bialko i weglowodany. Chce uzyskac mase ktorej mi brakuje.Diete jak mi polecono to duzo kaszy, makarony, ryzu, kurczak itp w duzym skrócie. Ale z uwagi na prace doradzono mi suplementy ktorymi moge sie wspomoc dla szybszego przybrania masy. Moj wiek 29 lat, waga 64 wzr 178. Od dwoch tyg regularnie 3 x tydz chodze na silownie.prosze o jakies wskazania co mam kupic
...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6336 Napisanych postów 78229 Wiek 40 lat Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 768248
Jak wyglada Twoja praca, ze nie mozesz wziac posilku w pojemnik i zjesc w trakcie przerwy? Kazdy pracuje, uczy sie i jakos trzeba sobie radzic. Ew. mozna zakupic odzywke bialkowa i uzupelniac braki, ale z taka masa ciala jaka Ty posiadasz problemow nie powinno byc.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 15 Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 37
prace mam w ciaglym ruchu tzn nadzoruje rozne budowy i oczywiscie moge zjesc posilem bo nie to mielame na mysli ze nie mam czasu ale jak znajomy mi mowi ze on specjalne posilki robi co pare godz z zegarkiem w reku je to ja takiego komfortu nie mam o to mialem na mysli. A co mi doradzasz zakupic jaka odzywke bialkową? czy moge taka odzywke bialkowa moge polaczyc z gainerem i jakas weglowodanowa czy nie mozna laczyc ich?
...
Napisał(a)
Ekspert
Majac jedna przerwe w ciagu 8h na posilek spokojnie mozna sie wyrobic z kcal w ciagu dnia. Gainera nie polecam a odzywke bialkowa obojetnie jaka, byle sprawdzonej firmy. Zerknij do dzialu odzywki i suplementy.

...
Napisał(a)
qazar ZASŁUŻONY
Ekspert
Szacuny 733 Napisanych postów 31016 Na forum 22 lat Przeczytanych tematów 94344
...
Napisał(a)
Ekspert
OK. Wywalaj.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 7 Wiek 31 lat Na forum 15 lat Przeczytanych tematów 1110
Koledzy mam pewien problem a jest on związany ze szkołą ahhhh :(
Ide teraz do I liceum a nie chce przestac cwiczyć.
Problem polega na tym ze nie wiem czy utrzymam swoją diete w szkole .
W gimnazjum dokłądnie pod koniec trzeciej klasy zacząłem cwiczyć .
W szkole jadłem kanapki z serem białym, tuńczykiem, szynką itp.
w tym roku zabieram sie powaznie za kulturystyke i chce zeby wszystko grało na cacy.
Moze kupic jakiec białko i rano zjeść zeby był zapas białka :)
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jakie jajka?

Następny temat

rower rehabilitacyjny

Spalanie
Polecane artykuły