Wiosna na pełnej... Kusimy RABATAMI! SPRAWDŹ!
SFD.pl - Sportowe Forum Dyskusyjne Forum

Robimy masę

temat działu:

Odżywianie i Odchudzanie

słowa kluczowe: ,

Ilość wyświetleń tematu: 555461

Nowy temat Wyślij odpowiedź
...
Napisał(a)
domer ODŻYWIANIE Moderator
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6319 Napisanych postów 78099 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767403
Najlepiej jak wyeliminujesz margaryne jak i maslo. Gainera bierzesz tyle ile wynika z brakow w Twojej diecie a najlepiej gdyby ich w ogole nie bylo.

Moderator działu Odżywianie

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 288 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 2688
Ale jak już wybierać pomiędzy masłem a margaryną?
...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 121 Wiek 35 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 955
myśle ze to 1, mi odradzili wogole, i na poczatku nie smacznie mi sie tak jadło bez, ale da sie przyzwyczaić

a ja mam takie pytanko, bo juz tyle wersji czytałem ze szok ;P
ektomofik powinien dojadać miedzy posiłkami, czy tak jak w tym artykule 3mac sie 5 posiłkow i koniec. A jeśli to 2 to czy jak zrobie sobie pare kanapek bo czuje sie głodny to zło?

W poszukiwaniu mocy !

...
Napisał(a)
Ekspert
Jest liderem w tym dziale Szacuny 6319 Napisanych postów 78099 Wiek 40 lat Na forum 21 lat Przeczytanych tematów 767403
Jedzac obfite posilki co 2,-3h nie powinienes byc glodny. Jezeli bedziesz to jedz spore ilosci warzyw. Przez dojadanie ciezko pozniej okreslic ilosc kcal i btw.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 165
No dobra wszystko za***iście ale gdzie można znaleźć ile gram białka, kalorii i tłuszczu mają poszczególne produkty?

Konrad

...
Napisał(a)
Usunięty przez domer za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 14 Wiek 37 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 165

Konrad

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 5 Napisanych postów 726 Wiek 31 lat Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 3969
Konrrado, tutaj masz wszystko (ilości białka, kalorii, tłuszczy, ww)

http://tabelekaloryczne.w.interia.pl/index.htm

Zmieniony przez - GoroPL w dniu 2009-03-02 19:56:14

> Per aspera ad astra <

...
Napisał(a)
Usunięty przez domer za pkt 4 regulaminu
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 2 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 50
...
Napisał(a)
Ekspert
Nie.

...
Napisał(a)
Początkujący
Szacuny 0 Napisanych postów 63 Na forum 16 lat Przeczytanych tematów 225
Witam was, jestem nowy na forum , mam problem chodze od 2 lat na silownie od 8 miesiecy robie mase efekty sa niewielkie , po 2 latach powinieniem byc 2 razy wiekszy a tak niejest , mam 18lat moje wymiary to bic 37cm
klatka 112 na wdechu
obw barow 118cm
rekord na klatke 105kg

Prosze doradzcie mi cos
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Nowy temat Wyślij odpowiedź
Poprzedni temat

jakie jajka?

Następny temat

rower rehabilitacyjny

Alldeynn
Polecane artykuły