fajnie napisane, według tego jestem ektomorfikiem :), dopiero zaczynam, powiedz czy takie odżywianie da efekty, mam 23 lata i wydaje mi się że jest za poźno
...
Napisał(a)
da efekty, nigdy nie jest za pozno
Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn
*F*u*c*k* The Rest,We Are The Best
...
Napisał(a)
siema norton, postanowilem do ciebie napisac bo widze ze znasz sie na rzeczy w przeciwienstwie do mnie. mam 16 lat ok 180 cm wzrostu i waze 65 kg. jestem chudy, waski a moje rece to same kosci. da sie cos z tym zrobic? bylbym na prawde bardzo wdzieczny gdybys mi podal jakas konkretna diete tylko tak zebym cos z niej zrozumial bo jestem jak na razie zupelnie zielony, choc trenig juz sobie dopasowalem. a moglbys jeszcze powiedziec mi cos o odzywkach. czy brac i co brac? z gory dzieki!
...
Napisał(a)
na razie nie bierz sie za odzywki a dietke przykladowa masz na koncu mojego artykulu, tylko ciut zmniejsz ilosci i masz wszystko ok
Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn
...
Napisał(a)
dzieki, na pewno sie do niej zastosuje i mam nadzieje ze pomoze. jeszcze tylko jedno pytanko /jak na razie :)/ codzinnie jesc to samo ?
...
Napisał(a)
no ogolnie tak, ale zmieniaj w posilkach ryz na makaron/kasze/chleb pelnoziarnisty/kuskus itp. a piersi kurczaka na chudy twarog/wolowine/chuda wedline/rybe/tunczyka, itp.
Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn
...
Napisał(a)
siemka!!! mam powazny problem z przybraniem na masie.Od kilku miesięcy chodze na siłownie ale wiekszych efektów brak. Od niedwna stosuje diete nortona i było wszystko oki nawet przytyłem 3 kilo ale nagle straciłem apetyt mam problem ze zjedzeniem nawet 4 posiłków a co dopiero 5 co robic?help
...
Napisał(a)
sprobuj na poczatku ograniczyc wielkosc posilkow-tj twoj wczesniejszy posilek dzielisz na 2 male i takich zjadasz 5-6, po drugie mozesz troche byc bardziej aktywny i wtedy samoczynnie apetyt Twoj powinien sie zwiekszyc
Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn

Pozdrawiam,
NoRtOn
...
Napisał(a)
Bardzo dobry atykuł. Szkoda , że ne miałem netu wcześniej bo musiłem eksperymentować na sobie z dietą. Jak tu już wczesniej wspomniano najważniejsze jest dopasowanie indywidualne diety więc wsłuch**cie się dobrze w swój organizm opierająć sie na tych podstawach. SOG.
Pozdrowienia.
################
# Barlinek Rulezz #
################
Moje zdjęcie: https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=72058
Pozdrowienia.
################
# Barlinek Rulezz #
################
Moje zdjęcie: https://www.sfd.pl/topic.asp?topic_id=72058
################
# Barlinek Rulezz #
################
Spokojniejszy, mniej agresywny, wyluzowany :) przemykam tu i tam ;).
...
Napisał(a)
Kawal dobrej roboty
SOG 4 YOU
Droga na skróty prowadzi do nikąd...LION
SOG 4 YOU
Droga na skróty prowadzi do nikąd...LION
........LION..............
Potrzebujesz szybkiej i rzetelnej porady z zakresu treningu, dietetyki i suplementacji? Skorzystaj z porad naszych ekspertów!
Poprzedni temat
jakie jajka?
-
- 1
- 2
- ...
- 3
- 4
- 5
- 6
- 7
- 8