Szacuny
61
Napisanych postów
6045
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40153
skoro tak masz, to musisz przestawic sie stopniowo, tzn. przestawic sie na 5 posilkow, ale zeby suma ich wielkosci wynosila mniej wiecej tyle samo co 3. po pewnym czasie sie przyzwyczaisz do 5, pozniej bedziesz powolutku zwiekszac ilosci i dojdziesz do 5 srednioduzych posilkow
Szacuny
11082
Napisanych postów
51076
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
dzieki norton, postaram sie do tego dostosować, i oczywiście SOG dla Cibie
jeszcze do tego co ma problemy ze śniadaniami:
ja tez tak miałem jedz na śniadanie mlekoz płatkami lbo słoką bułke z dzemem,raczej to ci przejdzie przez gardło
Szacuny
11082
Napisanych postów
51076
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
Norton,niezla robota,ale co to znaczy SOG?!Acha,i jeszcze jedno:czy jesli biore Gainera olimpu(weglowodanowo-bialkowy),to czy moge po nim brac cos tylko bialkowego?
Czesc chlopaki!Mam 17 lat,176 cm wzrostu i chodze na silownie od 5 miesiecy.Teraz pytanie:czy w takim wieku mozna brac kreatyne?Czy to hamuje wzrost albo czy nie ma sie po tym problemow z potencją?
Szacuny
61
Napisanych postów
6045
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40153
adasint, jesli Cie dobrze zrozumialem, tzn. jesz gainera i pozniej chcesz zjesc do tego bialko, np. ser bialy, piers kurczaka, itp. jesli oto chodzi to nie ma zadnych przeciwskazan
Szacuny
11082
Napisanych postów
51076
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
HMM JA JESTEM POCZATKUJACY I BARDZO MISIE PODOBA POMYSL NORTONA O ROZPISANIU DIET TYLKO MAM JESZCZE DWA PYTANIA
1. CZY MALE ZAPASY TLUSZCZU SĄ URUCHAMIANE ZAMIAST TEGO ENERGETYCZNEGO BIALKA GDY SKONCZA SIE WEGLOWODANY?
2 CO TO ZNACZY SAG(CIEMNY JESTEM)?