Szacuny
11101
Napisanych postów
51186
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
norton artykul spoko wszystko ok, jedno mnie tylko dziwi : twoja fotka w poscie o koszulkach - widac na niej spasionego kolesia ktory nie zrobil chyba zadnego postepu (oprocz sprawienia sobie pare kg tluszczu) od czasow "fotki z basenu" ktora miales w profilu - zdziwilem sie troche bo myslalem ze jako "spec od diety" poczyniles juz znaczace postepy a tu taka niespodzianka...chyba ze to nie ty, w co watpie
i wcale sie nie czepiam po prostu sie zdziwilem (zawiodlem ?)
Szacuny
62
Napisanych postów
6045
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
40153
spoko luc2, kazdy ma swoje zdanie. jednak powiem Ci tak-nie widziales mnie na zywo-ok, ale nie martw sie, ja obserwuje u siebie postepy i nie martw sie-od czasu fotki na basenie nie nabralem samego tluszczu i nosze takie same spodnie co w tamtych czasach (nr 30), wiec Twoja opinia akurat mi nie daje powodow do zmiany sposobow zywieniowych, ale dzieki za slowa krytyki, ktorych nie biore do siebie
Pozdrawiam,
NoRtOn
"Jezeli zobaczysz na swojej drodze tego jegomoscia ze zdjecia, czuj sie, ze za chwile bedziesz stracony"
Szacuny
3
Napisanych postów
406
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10948
Zauważyłem że jeden gosciu na siłce bierze aminokwasy z fat burnerem ale teraz dowiaduje się że jedno do drugiego zupełnie nie pasuje,dobrze rozumuje?
Choćby Ci na drodze do wytkniętego celu
Waliły się kłody pod nogi,
A ciernie krwawiły stopy,
Nie ustawaj!
Tylko wytrwałość czyni ludzi wielkimi.
Cofanie się z drogi jest cechą słabych.
Nie ustawaj!
Szacuny
3
Napisanych postów
406
Na forum
21 lat
Przeczytanych tematów
10948
Aminokwasy dostarczane z pożywiena bogatego w białko podnoszą syntezy białkowe oraz zapobiegają katabolizmowi-(ale katabolizmowi białek? )Pewno oto ci chodzi,a mnie to zmyliło myslałem ze katabolizmowi ogolnemu:)
Choćby Ci na drodze do wytkniętego celu
Waliły się kłody pod nogi,
A ciernie krwawiły stopy,
Nie ustawaj!
Nie ustawaj!
Szacuny
11101
Napisanych postów
51186
Na forum
23 lat
Przeczytanych tematów
57816
norton bardzo fajny artykół, tylko mam pytanie co ja mam zrobić z pięcioma posiłkami jęsli na cały dzień wytsarczaja mi 3, chcę mase ale niemam akiego apetytu a suplemntów niechce, co mam zrobić