Szacuny
0
Napisanych postów
30
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
11472
Moze ja nie jestem specjalista ale powiem Ci chyba to samo co kazdy, poczytaj tematy o robieniu diety, pozniej uloz ja i wklej do oceny, na pewno ktos Ci doradzi co jest zle a co dobrze. Nawet najlepszy gainer i silownia nic Ci nie dadza jak nie bedziesz odpowiednio jadl
pzdr
Szacuny
0
Napisanych postów
7
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
32
Witam . dopiero zaczynam swoją przygodę ze sportem siłowym i mam kilka pytań ;) mianowicie od miesiąca ćwiczę ( trening dla początkujących ) robię po 4 obwody ćwiczeń 3 razy w tygodniu , ale mam problem ponieważ nie wiem czy dobrze się odżywiam po każdym treningu staram się spożywać potrzebne organizmowi składniki białka , węglowodany i trochę tłuszczy i jem jajecznice , ryby itp rzeczy ale problem pojawia się w dniach bez treningu kiedy jem praktycznie wszystko ... i tu moje pytanie czy przez cały tydzień mam jeść tak samo jak po treningu ? pozdro
Szacuny
23
Napisanych postów
2614
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
17596
dobrze masz się odżywiać cały czas a nie tylko potreningowo.poczaytaj posty podwieszone,wylicza zapotrzebowanie rozkmin rozklad b/t/w,uloz diete i daj do oceny (ale to juz w innym temacie)
Szacuny
1
Napisanych postów
72
Na forum
14 lat
Przeczytanych tematów
540
Witam:) wiem ze jest na tym forum wiele watkow o dobrej diecie na mase, ale nie mam czasu szukac ich...mam komputer tylko na chwile. Czy moglibyscie napisac mi diete wysoko bialkowa. Chodzi mi o to ze chce zaczac chodzic na silownie trening sobie znajde, ale dieta wiem ze jest to podstawa. Moim priorytetem jest 10kg w gora 2-3miesiace. Pozdrawiam