Szacuny
7
Napisanych postów
1243
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15610
Przytyjesz jak przekroczysz zapotrzebowanie. Jak ćwiczysz zużywasz więcej energii co z tego wynika część nadwyżki idzie na mięśnie. Dużo zależy też od organizmu i przemian metabolicznych ale ćwicząc będzie to masa lepszej jakości niż nie ćwicząc więc nie ma co porównywać.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
60
bo mam zamiar przytyc najpierw a nie tyc i pakowac bo jestem chudy, i to mi nic nie da a tak sobie przytyje i wtedy przerobie to na solidne miesnie :) co wy na to
"Co cię nie zabiję, to cię wzmocni" Akrobatyka&Ju Jitsu.
Szacuny
7
Napisanych postów
1243
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
15610
Po pierwsze nie da się przerobić tłuszczu na mięśnie bo to całkiem co innego. To że jesteś chudy to masz właśnie plusa bo masz mało tkanki tłuszczowej i będziesz fajnie zarysowany jak trochę mięśni złapiesz.
Szacuny
0
Napisanych postów
10
Na forum
15 lat
Przeczytanych tematów
60
mam zamiar brac crea maxx od PVL z monohydratem creatyny oraz mass xxl 2kg oraz silownia . to dobre polaczenie ? szybko mi rosnie sila mam 16 lat rok temu chodzilem miesiac na silownie na poczatku wyciskalem na klate 45kg a po miesiac moze nawet po 40 dniach wyciskalem 72.5kg caly czas zwiekszala mi sie waga do wyciskania bo mialem szybki przyrost sily. waze 63 kg od okolo 2-3 lat ;/ i chcem przytyc i przypakowac uda mi sie z tym mass xxl oraz tą creatyna?. oczywiscie dieta tez wchodzi w to .
"Co cię nie zabiję, to cię wzmocni" Akrobatyka&Ju Jitsu.